Map Builder ekibi oluşturacağım

HazretiEGO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar..Güzel bir Builder ekibi toplamak istiyorum.
Misyonumuz :
1)Kaliteli map yapıp satışa çıkarmak ve güzel bir şekilde müşteri memnuniyetine önem vermektir..
2)Türkiye ve diğer MC oynayan yabancı ülkelere map satışı yapmak.
3)Herkes tarafından en iyi olmak.

Şartlarımız :
1) +15 Yaşında olmalısınız.
2) Günde haritaya en az 4 saat ayırmalısınız.
3) Projelere uyum sağlamalısınız.
4) Saygılı ve Sevgili olmalısınız.
5) Skype şart (Müsait değilim,şimdi açamam vb) buna benzer şeyler duyduğum an ekipten atılıcaksınız.ona göre kendinizi ayarlayın.
6) En az 2 Yıl Builder olarak geçmişinizin olması şart.
7) Zamanında yaptığınız buildlerin maplerin vs ss lerini göndermeniz lazım.

Yaşım 18 ekim ayında 19 um.İsmim Kerem Dalkılıç.
FB :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ücretleri aramızda paylaşıcaz bunu eklemeyi unutmuşum özür dilerim...

Son düzenleme:

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış.Sunucu yetkili alımlarına açmalıydın konuyu.Bu bir sunucu değil diyen arkadaşlar olacaktır.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
SSK varsa gelirim.
Abicim sen şakamısın ya ? Adam garson alırken bile bu kadar kasmıyo:
Skype şart (Müsait değilim,şimdi açamam vb) buna benzer şeyler duyduğum an ekipten atılıcaksınız.ona göre kendinizi ayarlayın. Ne demek ?
Adam senin işçinmi ? Müsait olmama gibi bi durumu olamazmı. Ayrıca günde en az 4 saat demişsin. En az 4 saat. Bu da neüy!? ?

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şartlar bence ağır, sırf bu özellikte bir eleman bulabilecek misin diye konuyu izliyorum :D

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Her an her şey olabilir, bilgisayardan çıkmamız gerekebilir ve biz bilgisayardan çıkınca bizi ekipten atıyorsun. Bizi ne zannediyorsun sen boş boş bilgisayarda oturan birimi?

2- "En az" 2 yıllık builder tecrübesi olan çok ama çok az, hatta olan kimse yok. (kesin bilgi değildir)

3-Millet zaten en fazla 5,6 saat giriyor "en az" 4 saatini projeye ayırıcağınımı zannediyorsun?

Şartlar ağır fakat belirli bir ücret verirsen belki anlaşabilirler.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş ne yaptın sen ya gerçek hayatta falan tuğla mı taşıtacan insanlara bu kadar ağır şartlarda gönüllü olan biri olur mu bilmiyorum :(