Map Çalınmasını Engellemek

Map Çalınması Engellenebilirmi?

• Elbette Engellenebilir

Kullanılan: 7 21.9%
  • Uğraştıktan Sonra Neden Engellenemesin Ki

Kullanılan: 6 18.8%
  • Biraz Zor

Kullanılan: 3 9.4%
  • İmkansız Gibi Bir Şey

Kullanılan: 2 6.3%
  • İmkansız!

Kullanılan: 14 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    32

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@CrafterMan24 ben indiririm zaten bi client 10mb falan oluyo 5 saniyede de iniyo içinde optifine tarzı bir şey de olduğunda göre farklı bir clientte girmeme gerek de yok. Yani indirirdim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H

HardCore2

Ziyaretçi
ben şahsen bir servere girmek için client yüklemem, dünyanın en iyi serveri olsun yinede yüklemem yani :D yapacak bir şey yok o zaman düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederim

27badwolf27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi fikir. Serverimin mapını çalanın makinesi oatlasın banane. Deneyeceğim. O mapa 60TL versik cezassını çekmiş olur[DOUBLEPOST=1434618240,1434618016][/DOUBLEPOST]Şeyde olabilir spawnın altuna tnt koyarsın sunucuda komut bloğunu yasaklarsın tnt in oraya redstone blokc koymaısnı ayarlarsın. Komut bloğunun orayada redstone clok yaparsın

Mcedit ile haritayı açmadan tntleri temizleyebiliyorlar. Biz kullanıyorduk ama oyuncular yapılarımızı indirip önce tntden temizliyormuş.
Pluginle bir chunkun yüklenmesini engelle
o chunkta güneş sensörü ile bir sistem kur,command block ile senin ismine op versin

çalan sunucuya gir zaten opsun gerisi sana kalmış :D
Mcedit ile temizleyebilirler command blokları veya sunucuda komut bloğu kapalı olabilir

Client dışında engellemenin yolu yok ama tek client ayarlarsan online sayın çok ciddi oranda düşer herkes aynı clienti bulamayabilir.Zaten piyasada yüzlerce sunucu var senin sunucun açılmasa hemen bir başkasına geçer[DOUBLEPOST=1434665995][/DOUBLEPOST]----------------------
Ek olarak zaten herhangi biri oyunda iken harita aslında gecici olarak onun bilgisayarınada ykleniyor yani clienti engellesen bile arkaplanda çalışan basit bir java uygulaması yazarak yine haritayı çalabilirsin.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mcedit ile haritayı açmadan tntleri temizleyebiliyorlar. Biz kullanıyorduk ama oyuncular yapılarımızı indirip önce tntden temizliyormuş.

Mcedit ile temizleyebilirler command blokları veya sunucuda komut bloğu kapalı olabilir

Client dışında engellemenin yolu yok ama tek client ayarlarsan online sayın çok ciddi oranda düşer herkes aynı clienti bulamayabilir.Zaten piyasada yüzlerce sunucu var senin sunucun açılmasa hemen bir başkasına geçer[DOUBLEPOST=1434665995][/DOUBLEPOST]----------------------
Ek olarak zaten herhangi biri oyunda iken harita aslında gecici olarak onun bilgisayarınada ykleniyor yani clienti engellesen bile arkaplanda çalışan basit bir java uygulaması yazarak yine haritayı çalabilirsin.
Sunucuya çakmalobi kur çalamazlar. Bak adım gibi eminim çakmalobi varsa çalamazlar.

Sent from my iPad using Tapatalk

27badwolf27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
WorldDownloader engellemek basit. Bunu burada bilen çıkmamasına şaşırdım. Spigot'ın Anti-**** motorunu 2 yapın ve blokları ayarlayın. Böylece mapinizi indirmeye çalışan kişilerin Minecraftı ya crash verir yada indiremez.

Buyrun detaylı bilgi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

üstte yazdığım cevabı okumadınız sanırım eveet bizde haritanın altına tnt ve kızıltaş doldurduk ama adam haritayı açmadan önce mcedit ile açıp tnt bloklarını siliyor daha sonra haritaya giriyor. İsterseniz son oyuncu sunucusunun bir haritasını alıp atabilirim.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
WorldDownloader engellemek basit. Bunu burada bilen çıkmamasına şaşırdım. Spigot'ın Anti-**** motorunu 2 yapın ve blokları ayarlayın. Böylece mapinizi indirmeye çalışan kişilerin Minecraftı ya crash verir yada indiremez.

Buyrun detaylı bilgi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yine aynı şekilde bypass edilebilir. Anti-XRay Motor 2'nin blokları TNT ve Kızıltaş bloğun çevirmesini sağlıyor. Ama bu yine MCEdit ile temizlenebilir.

MCUgurcan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar haklı siz ne kadar engelleseniz bile çalacak kişi illaki çalmanın bir yolunu bulur.

Edit: Teorik olarak zaten siz bir sunucuda oynarken 8 chunk genişliğinde alan sizin bilgisayarınıza iniyor zaten adamların yaptığı tek şey bu inen paketi kaydetmek.