Map Fikri İstiyorum!

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, ben harita yapmayı gerçekten çok seviyorum. Kule Savaşları diye bir haritam var belki bilirsiniz, bana göre o gerçekten hiç beklenmedik bir şekilde başarıya ulaştı, Gereksiz Oda, Ahmet Aga gibi tanındık youtuberlar video çektiler. Daha sonra harita mimarisinin gerçekten çok kötü olduğunu, lobiyi değiştirerek ve biraz daha özellik ekleyerek bu haritanın 2.sini çıkarabileceğimizi fark ettik. Arkadaşlar, mineturk haritamızı kabul etti. Sitede yayınlandı ama eski harita gibi rağbet görmedi. Biz de "Neden?" diye düşünürken haritanın indirme linkinin bozuk olduğunu fark ettik! Mineturk'e yorum olarak yazdık ama hiçbir geri dönüş alamadık. Haritanı Gönder kısmından not ekleyerek haritamızı tekrar yolladık ama 2 aya yakın süredir hala cevap alamadık, yine alamıyoruz. Açıkçası bu durum bizi gerçekten üzdü çünkü haritaya çok emek vermiştik. Şu an hala yanıt bekliyoruz. Belki forumda da paylaşabiliriz haritamızı :).

Her neyse konu bu değil. Ben harita yapmak istiyorum deli gibi ama aklımda hiç fikir yok! "Keşke şöyle bir harita olsa da oynasak!" dediğiniz oldu mu? Olduysa o haritayı bana yazar mısınız? Ya da aklınızda fikir varsa direk onu da yazabilirsiniz! :)

Söz veriyorum, eğer fikrinizi hayata geçirirsem credits kısmına nickinizi yazacağım :). Hatta fikrinizle beraber nickinizi de yazarsanız süper olur!

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
2. Dünya Savaşını konu alan bir haritayı yapan/yapanlar olursa oynamam demem açıkçası.