Map kullanmak neden bu kadar abartılıyor

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet! Map kullanmak neden bu kadar abartılıyor. Map kullanmaktan kastım bazı yeni sunucularda gördüğümüz kendileri veya başkalarına yaptırmamış forum veya benzeri yerlerden map veya schematic olarak indiirilmis hazır maplerden bahsediyorum. Peki bu neden bu kadar eleştiriliyor ? Benim şahsi düşüncem bunun eleştirilmesi çok saçma. O mapı yapan kişiler insanlar kullansın, sevaptır vs. koymuş oraya peki neden biz kullanınca map alıntı! iğrenç server gibi benzeri kötü yorumlar.:zopa4::sıkarım: Peki Neden. Belki arkadaşların buildi iyi değildir ve başkalarına yaptıracak parası yoktur ve onlar kesinlikle sunucunun kalitesiyle alakası yoktur. Bu benim şahsi düşüncem. Sizin görüşlerinizi alalım :hmm:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Neden paran yoksa sunucu açmak suçmu yoksa yasakmı yoksa sadece zenginnler yada parası olanlar mı açabilir
Konunun alakası yok.Başlığa emek sunucu,her şey bizim tarzı yazı yazanlara o tarz yorum atılıyor. Zaten hazır şey kullananlarda çoğu kişi takmıyor.

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden paran yoksa sunucu açmak suçmu yoksa yasakmı yoksa sadece zenginnler yada parası olanlar mı açabilir
Arkadaşım sen zaten cevabını vermişsin.
Diğerleri parayla yaptırırken o gidipte izinsiz çalışyorsa....
Haa şöyle bir durumda var ki yapımcı kendi rızasıyla ücretsiz olarak vermisşe haritayı ,sıkıntı yok

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Evet ben artık :/walls 155iglowstone gibi komutları kullanıp sunucu açanlardan bıktım beceremiyorsa yapmasın ve şundanda bıktım küfür edip banlamalarından kendini sunucusu var diye bişi sanmalarından en sinir olduğumda bu yani tek diyebileceğim banane :ci:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım sen zaten cevabını vermişsin.
Diğerleri parayla yaptırırken o gidipte izinsiz çalışyorsa....
Haa şöyle bir durumda var ki yapımcı kendi rızasıyla ücretsiz olarak vermisşe haritayı ,sıkıntı yok
çalıntı map demedim alıntı dedim zatin :D
ve eğer ben yaptım diyorsa kendi terbiyesizliği yani ben sadece kullanmak ile soruyırum

Evet ben artık :/walls 155iglowstone gibi komutları kullanıp sunucu açanlardan bıktım beceremiyorsa yapmasın ve şundanda bıktım küfür edip banlamalarından kendini sunucusu var diye bişi sanmalarından en sinir olduğumda bu yani tek diyebileceğim banane :ci:
ee açmışlar sende girme napiyim sanki seni zorla o sunucuya girdirmeye çalısıyorlar

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.) Bence abartılan taraf haritanın alıntı olması değil. Server sahibinin yada reklam konusunu açan kişinin kendi yapmış gibi göstermesi.
2.) Evet dediğinde haklısın haritalar insanların kullanması için yapılıyor. Buna lafım yok.
3.) (2 maddeyi açıyorum ve ekleme yapıyorum). Yapıldıktan sonra internete koyulan bir haritayı sadece bir değil onlarca belki yüzlerce kişi kullanmakta. İnsanların her yerde aynı şeyi görmesi rahatsız edici olabiliyor. Mesela klasik siyah yün,yeşil yün,beyaz yün ve taş basamaktan yapılan spawn var ve bunun (Türk-yabancı farketmez çünkü yabancı da kullanıyor biz de) sürekli kullanılması midemi bulandırıyor.
4.)
kesinlikle sunucunun kalitesiyle alakası yoktur.
Bu sözü alıyor ve genişletiyorum. Şimdi kendini düşün. Olympos - Ronin gibi takımların yada kaliteli mimarların haritalarında mı gezmek istersin yoksa kötü bir sunucu haritasında mı ?. + olarak : Geniş ve rahat bir haritayı değerlendirmek daha kolay.

(Ben bu mesajı yazarken yukarıda onca şey konuşulmuş :D)

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.) Bence abartılan taraf haritanın alıntı olması değil. Server sahibinin yada reklam konusunu açan kişinin kendi yapmış gibi göstermesi.
2.) Evet dediğinde haklısın haritalar insanların kullanması için yapılıyor. Buna lafım yok.
3.) (2 maddeyi açıyorum ve ekleme yapıyorum). Yapıldıktan sonra internete koyulan bir haritayı sadece bir değil onlarca belki yüzlerce kişi kullanmakta. İnsanların her yerde aynı şeyi görmesi rahatsız edici olabiliyor. Mesela klasik siyah yün,yeşil yün,beyaz yün ve taş basamaktan yapılan spawn var ve bunun (Türk-yabancı farketmez çünkü yabancı da kullanıyor biz de) sürekli kullanılması midemi bulandırıyor.
4.) Bu sözü alıyor ve genişletiyorum. Şimdi kendini düşün. Olympos - Ronin gibi takımların yada kaliteli mimarların haritalarında mı gezmek istersin yoksa kötü bir sunucu haritasında mı ?. + olarak : Geniş ve rahat bir haritayı değerlendirmek daha kolay.

(Ben bu mesajı yazarken yukarıda onca şey konuşulmuş :D)
1) reklamı yapan kişi benim diyosa zaten gitmenize gerek yok :D
2) tmm :D
3) Bence başlangıç olarak kullanılabilir diye düşünüyorum sonraları kendiniz yaparsınız
4) Kalite ayrı şey harita ayrı şey çok saçma ve kötü buildi olan sunucularda 20 30 kişiye rasladım yani tabii ki sende haklısın ama insanlar bi serveri gezerken sadece maplere bakmamalı

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) reklamı yapan kişi benim diyosa zaten gitmenize gerek yok :D
2) tmm :D
3) Bence başlangıç olarak kullanılabilir diye düşünüyorum sonraları kendiniz yaparsınız
4) Kalite ayrı şey harita ayrı şey çok saçma ve kötü buildi olan sunucularda 20 30 kişiye rasladım yani tabii ki sende haklısın ama insanlar bi serveri gezerken sadece maplere bakmamalı
3. Dediğine zaten kimsenin lafı olmaz diye düşünüyorum.
4. Genelde o tarz sunucular emek içermiyo yani dediğim :
VİPİ 1 TL YE SATIYOHHHHHHHHH ALIYN SHYPE = sümüklü.mcseviohm. 64 LAPİS 17 K P4 ÜN TANESİ 15 K ALIYYNNN HÜLOO AAHEY AHEY LOLOLOLO

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Siz kullanın diye schematic/world savelerini paylaşıyoruz zaten, harita yapamayan ve yaptırmaya gücü yetmeyenler alıp kullansın diye. Başka bir mapı çalmadığınız sürece kimsenin laf atmaya hakkı yok bence...