Map pack isterim ödül verilcek

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bana map pack yapın ve karşılığında MCTL alın 1 map 1 MCTL map packleri özel mesajdan atın.
Bu arada mapleri tek tek atmayın!Bütün maplerin dolu olduğu dosyayı uploadlayın.
Sadece 5 tane map pack alıcam ona göre hızlı olun :)
Haydin başlayın :sırıtmak:
Bu arada Kolay Gelsin
!!ÖNEMLİ!!
O dosyayı şu linklere upload edebilirsiniz;
1-Dosya.tc [
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
]
2-Uploaded [
]
3-Mediafire [
]
Bundan başka yerlere upload etmeyin ttnet aile koruma açmıyor....[DOUBLEPOST=1372007708,1372007596][/DOUBLEPOST]Ayrıca en çok map olanları alacağım sizin yapmanız gereken
İçinde ne tür maplar olduğunu söyleyin
Kaç tane map olduğunu söyleyin
Ben ona göre alacağım

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gençler burda para basmıyoruz ama sizin için 1 mapa 1 MCTL daha çok istek olursa 1 map 2MCTL yaparım
2 tane konu açarsam 1MCTLden çok eder
Ayrıca 2 konu açarsan ve aynı olurlarsa ban yiyebilirsin hatta yersin :D[DOUBLEPOST=1372014227,1372014158][/DOUBLEPOST]Ama bu forumdan ban yemek dayak yemekten daha kötüdür :(

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gençler burda para basmıyoruz ama sizin için 1 mapa 1 MCTL daha çok istek olursa 1 map 2MCTL yaparım
Ayrıca 2 konu açarsan ve aynı olurlarsa ban yiyebilirsin hatta yersin :D[DOUBLEPOST=1372014227,1372014158][/DOUBLEPOST]Ama bu forumdan ban yemek dayak yemekten daha kötüdür :(
Misal olarak söyledim.2tane aynı konu açmana gerek yok 1tane konu bile 1MCTLden çok eder.. :)