Map Yapımcıları Gelin !! Map Yaptırmak İstiyorum Profosyonel Olmak Zorunda Değil Doluşuun !

oykusu5353

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Bir Map Oynamak İstiyorum.Bütün Türk Yapımı Haritalara Baktım.İki Kişilik Yok Doğru Dürüst.Beğenmedim.Haritada Olması Gereken Özellikler :

1-) Komut Bloklu Olucak Her Haritada Olması Gibi Spawnpoint Falan Filan
2-) Uzun Olması Gerek Örneğin Bir Macera Bölümü,Parkur,Dropper,Soru Cevap, Gibi :)
3-) Çok Zor Olmasın Orta
4-)İki Kişilik Olması Gerek.

Bu Kadar Çok Zor Şeyler İstememişimdir Umarım Sizide Çok Sıkmak İstemem İsteyen Yapar İstemeyen Yapmaz Sizin Kararınız Karşılığında Bir Şey Veremem Ama Bir Çocuğu Mutlu Etmek İstemez Misiniz ? Yeğenim Ve Ben Oynayacağız 6 Yaşında Haritalara Komutlara Çok Meraklı Onun İçin Güzel Şeyler Yazarsanız Çok Sevinirim Sadece Onu Sevindirmek İstiyorum Umarım Yardım Eden Biri Çıkar :) (:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeğenini mutlu etmek istiyorsan komut bloğu öğrenip ona kendinin nasıl yaptığını gösterebilirsin. İlgisini çeker :). İnternette yardımcı olan bir sürü site biliyorum ki işim kolaylaşsın diye ben de kullanıyorum :D. Komut bloğu öğrenmek zor değil :)
Örnek :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(inş yanlış şekilde reklam yapmamışımdır)
Yine de @OyunYapımcısıOmer in dediğiği gibi yabancı map bulup oynayabilirsin ki büyük ihtimal bu yazımı bulduktan sonra göreceksin .-.