MarbelCraft.batihost.com| 1.8.X | Özel Kafa Hasarı | Rütbe | Event | Ödüllü klan savaşları | İlklerden ol!

PsiMan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SUNUCU BILGILERI
7vR89r.png
icon4.png

IP: MarbelCraft.batihost.com
Ram: 4 gb (Oyuncu sayısına göre artırılacaktır!)
Sunucu Türü: Faction
Resmi web site: Yakında

7vR89r.png
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sunucu Özellikleri>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

① HeadShot Sistemi, birini kafasından vurunca sohbetde bildiri + extra d
amage!
② Yetkili kontrolünde ödüllü klan savaşları! (Her Cuma)
③ Edit, sünger kasarak özel süper kahraman kafaları!
④ Rütbe Sistemi!
⑤ Server Ram (4 gb) yükseltilecektir!
⑥ 0 kapanma riski!
⑦ Yetkili şikayet edebilme yetkisi! (Kurucu'ya)
⑧ En iyi klanları /f top ile görüntüleme + en iyi klanlara mükemmel ödüller!
⑨ Hack koruması + yetkili denetimi!
⑩ /iletişim 7/24 destek!

7vR89r.png
Daha iyi bir oyun deneyimi için tabii ki kurallar olacaktır işte kurallar:
➊ Ailevi küfür ve rahatsız edecek seviyede küfür yasaktır! Ailevi küfür Kalıcı Ban Sebebidir!
➋ Israrla yetki istemek yasaktır, aktif olursanız zaten gereğini alacaksınız! Mute Sebebidir!
➌ Illegal sohbet yasaktır, reklam aşağılamak din ayrımcılığı vs. Cezası Jaildir!
➍ Yetkiyi kötüye kullanmak yasaktır! Cezası yetkinin alınmasına kadar gidebilir.
➎ Chat kirletmek yasaktır, spam flood gibi. Cezası Susturulmaktır!

7vR89r.png

servertanıtım1.png
2018-06-04_16.51.06.png

servertanıtım2.png
2018-06-04_16.48.19.png

7vR89r.png
SUNUCU TANITIM VIDEOSU: YAKINDA

Moderatör tarafından düzenlendi:

AburCuburBukucu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu çok güzel kaliteli Emek server OP değil Konu tasarımı 8/10 başarılarınızın devamını dilerim

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine Klasik Faction sunucularından farkı yok herhangi bir farklı sistem yok böyle plugin paketleri alıp bir yere geleceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü farklı şeyler yapmadığınız için ne başarı yakalarsınız nede online sayısı

Nikbon

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Harika bir server yeni açılmasına rağmen Bir Eksiği yok Oynamanızı tavsiye ederim. :D

Only213123132

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yine Klasik Faction sunucularından farkı yok herhangi bir farklı sistem yok böyle plugin paketleri alıp bir yere geleceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü farklı şeyler yapmadığınız için ne başarı yakalarsınız nede online sayısı
Betadayız şu an ayrıca ben headshot sistemi görmedim bulduysan özel yazabilirsin.

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Betadayız şu an ayrıca ben headshot sistemi görmedim bulduysan özel yazabilirsin.
HeadShot sistemi sizce çokmu farklı yada sizin bu sisteminiz bu özelliğinden dolayı tüm sunuculardanmı ayrı olacağınızı zannediyorsunuz size demek istediğim şu 1 2 sistemle farklı olunmuyor ne yazıkki ve headshot sistemi sadece vs için geçerli sizin getirdiğiniz sistemler tüm sunucu için geçerli bilmem anlatabildimmi