- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar , market kuruyorum misal "Diamond" kuruyorum ama tabelayı onayladıktan sonra "Dıamond" yapıyor yani " ı " ile yapıyor ingilizce kelime olmayınca market işlemiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Acil yardım edin.
Vault mevcut , müdahale eden hiçbir plugin bulunmamakta.Vault eklentisi mevcut mu ? ChestShop'a müdahale eden bir eklenti kullanıyor musunuz ? Eklentinin hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?
264 olarak yazıyorum zaten dıamond olarak çeviriyor , diamond olarak yazıncada dıamond çeviriyorBir de Diamond yazmak yerine kodunu kullan örneğin kırıktaşın kodu 4.Olmadı Dıamond yaz diamond yapar ,_,
Daha önce yaşamıyordum böyle bir olay ? İlk defa yaşadım. Sistemi İngilizce yaptım şimdi gene düzelmediİşletim sisteminizden dolayı. Sistemi ingilizce olarak kullanın sorun düzelecektir.
Sunucuya restart attınızmı ingilizce yaptıktan sonra?Daha önce yaşamıyordum böyle bir olay ? İlk defa yaşadım. Sistemi İngilizce yaptım şimdi gene düzelmedi
aynen özellikle klasörleri silip resetledim.Sunucuya restart attınızmı ingilizce yaptıktan sonra?
Sunucu derken makineyi kastetmiştim. Olmuyorsa Bukkit-Gui gibi projelere bakabilirsiniz.aynen özellikle klasörleri silip resetledim.
command /se <number> <text>:
permission: op
trigger:
set line arg-1 of targeted block to "%colored arg-2%"
Şahsen 1.5 Yıl önce nitradoda aynı sorunu yaşamıştım , yöncü geçince düzelmiştiBu sorun Windows ve hostingin batıhostsa olur. Nitradoda olmaz. Bunun için bir çözümüm var.
/se 4 <item id> gireceksin. Sadece sayılı id girmelisin. [Maynırtr çözümüdür]Kod:command /se <number> <text>: permission: op trigger: set line arg-1 of targeted block to "%colored arg-2%"
Tabelayı değiştirdiğinde de " Hatalı Market " sorunu oluşuyortabelaları editlemeni sağlayan pluginleri kullan