fenerabdullah
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
ARKADASLAR BU KARTOPU BUGUNU KALDİRİCAK Bİ PLUGİN YOKMU GEÇENDE ARASTİRİRKEN WORLD GUARD YÜKLE DİYORDU BENDE VAR ZATEN WORLD GUARD AMA OLMUYO ONUDA YÜKLEDİM GENE KARTOPU İLE KIRIYOLAR ACİL YARDİMM
onu yükledim bu sefer içindeki item geliyor kendisi kaliyor yanibiraz arastırma yap cunku millet aynı seyleri soylemekten sıkıldı...
diğer arkadaslarımın diğer KONULARDA da soylediği gibi frameprotect pluginini yuklersen kırılmaz.
Not: Plugin otomatik devreye giriyor.
Yazdığın şey çalışmıyor bazeno pluginlere hiç gerek yok world guardda o var wg li alanda item framelerin içindekileri alamıyorlar
/rg flag < WG İsmi > entity-item-frame-destroy deny
Ama İtemleri İçine Koydukdan Sonra Bunu Yazmanız
Ayarlari duzgun mu bi bak bence ben kullaniyorum frameprotecti hicbir sekilde calinmiyor itemlerben frameprotecti denedim tablo kırılmıyor ama içindeki eşya düşüyor
Çerçeveye bakarak /fp protect komutunu gir. İtemi tabloya koyarken 2 kere tıklatması gerekiyor. Eğer bu şekilde olursa bir sıkıntı olmaz ama bu plugini yüklediğinde otomatik olarak kilitlemesi lazım. Neyse sen dediğimi uygula.ben frameprotecti denedim tablo kırılmıyor ama içindeki eşya düşüyor
O zaman yapman gereken plugini silip tekrar yüklemen. Pluginin yüklendiğinden emin olman. Tekrar dene. Plugin düzgün yüklenmemiş olabilir yoksa yüklendiği an kilit koyması gerekir yani bizzat kendi sunucumdan biliyorum.hala kırılıyo yav anlamadım
gene olmadı kardes yarın sana ip vrsm geli pbi bakarmısınO zaman yapman gereken plugini silip tekrar yüklemen. Pluginin yüklendiğinden emin olman. Tekrar dene. Plugin düzgün yüklenmemiş olabilir yoksa yüklendiği an kilit koyması gerekir yani bizzat kendi sunucumdan biliyorum.