46_DOTG
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Hepinize Merhaba!
Bugün bu konuyu sizlere yakın gelecekte açacağımız Minecraft sunucusunu müjdelemek ve eksiklerimizi belirtip kapatmak amacıyla açıyorum. Sunucumuzun ismi flamamızda da belli olduğu gibi MarryNetwork olacaktır.
Biz kimiz?
Bizler oyuncular için adil, barışçıl ve zevkli bir ortam yaratmak ve isim yapmak isteyen bir grup arkadaşız. Hepimiz öğrencisiyiz ve elimizden geldiğince bir bütçe oluşturduk. Bu bütçe ile sizlere güzel bir oyun ortamı hazırlayacağız.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Herkese tekrardan merhaba!
MarryNetwork 1.0 aşamasına geçti! Sizlere başardıklarımızdan ve önümüzde yapmamız gerekenlerden bahsedeceğim.
Şunları başardık,
- Haritamız artık yapım aşamasında!
- Sizin için standart bir Minecraft sunucusunda bulabileceklerinizden fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden oyun içindeki level, enchant ve faction sistemlerinde değişiklikler yaptık. Birlikler arasındaki rekabet artacak, sizler daha da eğleneceksiniz!
Şimdilik yaptıklarımız bu kadar. Bir veya iki haftaya sunucumuzu açmak istiyoruz, sizleri de bekliyoruz
Bunların dışında, hala alımlarımız devam etmekte. Formları aşağı bırakıyorum.
Yetkili Alım Formu
Ad :
Soyad :
Steam :
Bilgi : %
İSTEDİGİN YETKİ :
Dipnot: Kurucu Alımı Yok
DOTG#9265
Discord:
Kabul edilip edilmediğiniz hakkında sorular sormayın.
Başvurularını yeterli bulduğum kullanıcılara özel mesaj yolu ile ulaşıyorum.
Farklı sorularınız varsa discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Bugün bu konuyu sizlere yakın gelecekte açacağımız Minecraft sunucusunu müjdelemek ve eksiklerimizi belirtip kapatmak amacıyla açıyorum. Sunucumuzun ismi flamamızda da belli olduğu gibi MarryNetwork olacaktır.
Biz kimiz?
Bizler oyuncular için adil, barışçıl ve zevkli bir ortam yaratmak ve isim yapmak isteyen bir grup arkadaşız. Hepimiz öğrencisiyiz ve elimizden geldiğince bir bütçe oluşturduk. Bu bütçe ile sizlere güzel bir oyun ortamı hazırlayacağız.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Herkese tekrardan merhaba!
MarryNetwork 1.0 aşamasına geçti! Sizlere başardıklarımızdan ve önümüzde yapmamız gerekenlerden bahsedeceğim.
Şunları başardık,
- Haritamız artık yapım aşamasında!
- Sizin için standart bir Minecraft sunucusunda bulabileceklerinizden fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden oyun içindeki level, enchant ve faction sistemlerinde değişiklikler yaptık. Birlikler arasındaki rekabet artacak, sizler daha da eğleneceksiniz!
Şimdilik yaptıklarımız bu kadar. Bir veya iki haftaya sunucumuzu açmak istiyoruz, sizleri de bekliyoruz
Bunların dışında, hala alımlarımız devam etmekte. Formları aşağı bırakıyorum.
Yetkili Alım Formu
Ad :
Soyad :
Steam :
Bilgi : %
İSTEDİGİN YETKİ :
Dipnot: Kurucu Alımı Yok
DOTG#9265
Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kabul edilip edilmediğiniz hakkında sorular sormayın.
Başvurularını yeterli bulduğum kullanıcılara özel mesaj yolu ile ulaşıyorum.
Farklı sorularınız varsa discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.