Masaüstü Bilgisayar Özellikler Konuda

CoolBoy12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Allah'ın lanetlediği Casper dizüstü Bilgisayarımın klavyesi bozuldu. (Cola Döküldü) Bende yeni bir masaüstü pc almaya karar verdim. Ben birkaç tanesini beğendim sizin bunların artı ve eksi yönlerini belirtmenizi ve önerilerinizi bekliyorum.

BÜTÇEM : 2.000 TL
İSTEK :
Masaüstü 8 gb Ram 1 TB HD WİN7-8/Laptop : 8GB RAM WİN7-8 500GB HD
SEÇTİKLERİM

• Exper Action DEX122/Intel Core i7 3770 3.40 GHz İşlemci 8 GB Ram 1 TB HD
  • Exper DEX114 Active/i3 3240 3.40 Ghz 4GB 500GB HD

NOT : BANA ASLA CASPER ÖNERMEYİN BİRDAHA ASLA CASPER KULLANMAYACAĞIM !

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bak. Eğer bir oyun bilgisayarı istiyorsan ASUS dizüstü bilgisayar dene. Normal işler için paranın üstüne biraz daha ekleyerek, Mac Book alabilirsin. Fakat sen normal bir bilgisayar istiyorsan "Exper Action" almanı tavsiye ederim. Cok ozellikli bilgisayar alma. şu an benim 12 GB Ram var fakat ne işe yarayabilirki? İyi düşün. Birdaha bu fırsatı yakalamayabilirsin.

CoolBoy12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Exper alma bence. Ve mümkünse bilgisayardan çok ama çok iyi anlayan birine toplattır. İstediğin özelliklerin üstünde bir sisteme sahip olabilirsin
Teşekkürler Düşüneceğim. :)
Bak. Eğer bir oyun bilgisayarı istiyorsan ASUS dizüstü bilgisayar dene. Normal işler için paranın üstüne biraz daha ekleyerek, Mac Book alabilirsin. Fakat sen normal bir bilgisayar istiyorsan "Exper Action" almanı tavsiye ederim. Cok ozellikli bilgisayar alma. şu an benim 12 GB Ram var fakat ne işe yarayabilirki? İyi düşün. Birdaha bu fırsatı yakalamayabilirsin.
Teşekkür Ederim Düşüneceğim :)
Düşündüm. Genel olarak oyun bilgisayarı istiyorum ama ben ayrı zamanda bir grafikerim (dersleri alıyorum). Bu yüzden ram ve işlemcinin yüksek olması gerek. Bilgisayara bayağı bir program yükleyeceğim çünkü :)

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2.000 TL güzel bir bilgisayar toplaya bilirim istersen linkleri atarım ona göre bakarsın :) özelden mesaj at

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Teşekkürler Düşüneceğim. :)

Teşekkür Ederim Düşüneceğim :)
Düşündüm. Genel olarak oyun bilgisayarı istiyorum ama ben ayrı zamanda bir grafikerim (dersleri alıyorum). Bu yüzden ram ve işlemcinin yüksek olması gerek. Bilgisayara bayağı bir program yükleyeceğim çünkü :)
Bende biraz grafikerlik islerinden anliyorum. Bence ram en az 4 GB olsa ve İşlemci 2.4 GHz olsa yeter. Yinede okadar islemci ve RAM'e gerek yok.