Masaüstü Bilgisayarlar Mı?-Dizüstü Bilgisayarlar Mı?

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Herkesin Bilgisayar Almadan Önce Düşündüğü Bir Konu Masaüstü Bilgisayarlar Mı?-Dizüstü Bilgisayarlar Mı?
Cevabı İse Çok Basit Kullanım Alanınız Ve İstekleriniz.

Kimisi Çok Oyun Oynar Günün Büyük Bir Kısmını Video Oyunlarına Ayırır Ve Bilgisayarının Oyun Oynarken Sınırlarını Zorlamak İster.
Kimisi Önüne Kahvesini Koyar Ve İşi İçin Belgeler Düzenler Makaleler Bunu Yaparken Bütün Araçlar Elimde Olsun İster.
Kimisi İse Önüne Çerezini Alır Film Açar Ve Film Keyfini Doruklarında Yaşamak İster.
Gelelim hangi bilgisayar türünü seçeceğinize.

Genelde yeni oyunlar güçlü bir sistem ister.Oyuncu oyununu iyi bir akışta oynamak istiyorsa düzenlenebilir herşeyi elinin altında olan bir sistem ister.
Bunu en kolay ve masrafsız bir şekilde karşılayan en mantıklı seçenek masaüstü bilgisayarlardır.

İşi için bilgisayar seçimi yapmak isteyen kişiler gerek çizimler olsun gerek belgeler olsun en konforlu ve hızlı bir şekilde yapılabilen bir bilgisayar ayrıca taşınabilir bir bilgisayar seçimi yaparlar.Ve buna en uygun düşen seçenek dizüstü bilgisayarlardır.

Film izlemekten hoşlanan kişiler taşınması rahat ses sistemi ve görüntü kalitesi uygun olan bir seçim yaparlar.Bu seçime en uygun dizüstü bilgisayarlardır.
tabii ki Kişilerin Tercihleri Kendine Hastır Fakat Genelde İstenilen İstekler Ve Onun Doğrultusunda Tercih Edilen Türler Bunlardır.

Evet Arkadaşlar Size Bu Konuda Bilgisayar Alınmadan Önce Mutlaka Tartışılan Bir Konu Olan Masaüstü Bilgisayarlar Mı?-Dizüstü Bilgisayarlar Mı?dan Bahsettim
Bu Konumuzunda Sonuna Geldik Tercihleriniz Size Kalmış Fakat Genelde Yapılan İsteklere Göre Tercihlerde Bu Seçimler Kullanılıyor.tabii ki Masaüstü Bilgisayarda İşte Kullanılabilir Yada Dizüstü Bilgisayarla Oyun Oynanabilir Fakat Dediğim Gibi Genelde Yapılan Tercihler Bu Yöndedir.

İyi Forumlar...

Masaüstü Bilgisayara Örnek:

Dizüstü Bilgisayara Örnek:

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Masaüstü Bilgisayara bence ama dizüstünde olabilir
Oyun ve büyük işler için Masaüstü
Daha az fiziksel güç ve sosyal olacak ise dizüstü bence :)

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Genelde oyun bağımlısı insanlar bilgisayarlarını rahat taşıyabilmek için dizüstü bilgisayar almakta.
Bir dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayar performansı almak için biraz para vermek lazım.
Ama taşıyamayacaklarından herkes dizüstü alıyor dediğim gibi. :(
Açıkçası bende dizüstü kullanıyorum taşıyabilmek için.
Fakat bir bilgisayar alma fırsatım olursa masaüstü alacağım.
Ben pişman oldum.
OYUN OYNUYORSANIZ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALMAYIN.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Genelde oyun bağımlısı insanlar bilgisayarlarını rahat taşıyabilmek için dizüstü bilgisayar almakta.
Bir dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayar performansı almak için biraz para vermek lazım.
Ama taşıyamayacaklarından herkes dizüstü alıyor dediğim gibi. :(
Açıkçası bende dizüstü kullanıyorum taşıyabilmek için.
Fakat bir bilgisayar alma fırsatım olursa masaüstü alacağım.
Ben pişman oldum.
OYUN OYNUYORSANIZ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALMAYIN.
Masaüstü her zaman tercihimdir

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Yani şöle diyeyim masaustu parça degişimi bilgisiyar hızlındırma v.b konularında sana kolaylık saglar fakat leptop sana bunları saglamaz leptopda sadece istedigin yere goturebilirsin örn : tatil gibi arkadaşının evi gibi masaustude bunu yapamazsın ama şole diyorsanki ben oyuncuyum bilgisayarımın parcalarını degiştirmek istiyorum diyorsan masaustu yada ben bilgisayarımı tatilde goturmeden duramam her zaman yanımda olmalı diyorsan ozamanda leptop .d bana kalırsada masaustu daha hoş

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçükken hepimizi yaptıgı klasik bir hata , Bilgisayar alacagımız yerlere gider ( Teknosa , VatanComputer ) Ve Satış elamanına :

Abi ben masaüstü pc almak istiyorum

- tabii ki modellerimiz burda.

Adam en ucuzunu sanki herşeyi ultra açıyor gibi anlatır.

En az 3-4 Yıl hazır pc alirsiniz 2.000 TL ye.

Keşke taaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman toplama pc nedir bilseydik .

#Masaüstü daha güçlü ama laptop olarak MSi Titan SLI laptop ile gelirseniz o zaman işler değişir ksadjsajk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Küçükken hepimizi yaptıgı klasik bir hata , Bilgisayar alacagımız yerlere gider ( Teknosa , VatanComputer ) Ve Satış elamanına :

Abi ben masaüstü pc almak istiyorum

- tabii ki modellerimiz burda.

Adam en ucuzunu sanki herşeyi ultra açıyor gibi anlatır.

En az 3-4 Yıl hazır pc alirsiniz 2.000 TL ye.

Keşke taaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman toplama pc nedir bilseydik .

#Masaüstü daha güçlü ama laptop olarak MSi Titan SLI laptop ile gelirseniz o zaman işler değişir ksadjsajk

Şimdi Şöyle bir şey Var Satış Elemanlarına Danıştığında Soru Sorduğunda Anlattıkları Şey ;
" Elimizdeki Size Ve bütçenize Uygun 8 Gb Ramlı i5 İşlemcili 2 Gb Ekran Kartlı X Marka Bilgisayar Mevcut "
Biraz Diyalog Yaptığında Bilgi Almaya Çalışınca
" 8 Gb Ram Zaten Büyük Miktar i5 İşlemci Piyasada Şuanda En Fazla i7 İşlemciler Var O Yüzden En İyi 2. İşlemcidir Ekran Kartınız 2 Gb Zaten İyi Bir Bilgisayar Tüm Oyunları Oynatır Size "
Eve Gelip Bilgsayarda Oyunları Oynuyorsun Tabi Yeni Aldığın İçin Gta5 Falan Bilmiyorsun Küçük Oyunları Oynuyorsun Biraz Geçti Yaşın İlerlediğinde Araştırma Yapınca Ram 666 Mhz İşlemci Pentium Civarı Çöp bir şey Ekran Kartı Hd 5450 Ayarında Marioyu Ultrada Oynatan Bir Kart Olduğunu Anlıyorsun
İlerde Biraz Araştırdığında O Bütçe İle Ortalama 2K İle Meğerse 960 Lı Sistem Toplayıp Şuanda Oyunu Açınca Bilgisayar Çöken Oyunları Ultrada Oynayabileceğini Anlıyorsun :p

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Şöyle bir şey Var Satış Elemanlarına Danıştığında Soru Sorduğunda Anlattıkları Şey ;
" Elimizdeki Size Ve bütçenize Uygun 8 Gb Ramlı i5 İşlemcili 2 Gb Ekran Kartlı X Marka Bilgisayar Mevcut "
Biraz Diyalog Yaptığında Bilgi Almaya Çalışınca
" 8 Gb Ram Zaten Büyük Miktar i5 İşlemci Piyasada Şuanda En Fazla i7 İşlemciler Var O Yüzden En İyi 2. İşlemcidir Ekran Kartınız 2 Gb Zaten İyi Bir Bilgisayar Tüm Oyunları Oynatır Size "
Eve Gelip Bilgsayarda Oyunları Oynuyorsun Tabi Yeni Aldığın İçin Gta5 Falan Bilmiyorsun Küçük Oyunları Oynuyorsun Biraz Geçti Yaşın İlerlediğinde Araştırma Yapınca Ram 666 Mhz İşlemci Pentium Civarı Çöp bir şey Ekran Kartı Hd 5450 Ayarında Marioyu Ultrada Oynatan Bir Kart Olduğunu Anlıyorsun
İlerde Biraz Araştırdığında O Bütçe İle Ortalama 2K İle Meğerse 960 Lı Sistem Toplayıp Şuanda Oyunu Açınca Bilgisayar Çöken Oyunları Ultrada Oynayabileceğini Anlıyorsun :p
Psu desen w bile vermiyor , Ekran kartı kağıtta paris yazıyor bakıyorsun GT 630 zarzor açıyor. Bilgisayar ısınmıyor diyor ( tamam ısınmıyor buna laf yokda ) adam sessiz diyor 40dB sesi ver akşam sabah kadar oynasam ailem yatamicak .d

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Psu desen w bile vermiyor , Ekran kartı kağıtta paris yazıyor bakıyorsun GT 630 zarzor açıyor. Bilgisayar ısınmıyor diyor ( tamam ısınmıyor buna laf yokda ) adam sessiz diyor 40dB sesi ver akşam sabah kadar oynasam ailem yatamicak .d
Bak Dikkat Edersen Eline Bir Katalog Aldığında Orada Bulunan Bilgisayarın Çoğunda Sadece Ram Miktarı İşlemcisi Ve Ekran Kartı Belleği Hakkında Ha Birde En Önemlisi MARKASI Hakkında Bilgi Olduğu Birde İlgi Gekmek İstiyorlarsa Yanında Koydukları Çöp Ekipman Veya Çevre Birimlerini Yazdıklarını Görürsün
Hiçbir Şekilde Ram Hz Değerini İşlemci Modelini Ekran Kartı Modelini Vs Yazdığını Göremezsin B)