Masaüstü Uygulama İçin,Yazılım Bilen Arkadaşlar Yardım :(

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.
Bir YouTube Kanalı İçin Uygulama Geliştirmem Gerekiyor.
Uygulamadaki Bir Sistem Şöyle Olacak (Bilgisayar Uygulaması)
"Uygulamanın Açık Kaldığı Süre Boyunca,MySQL Veri Tabanında Üyelik Girişi Yapan Kişiye,Her Dakika 1 Puan Eklenecek ve Genel Bir Sıralama Olacak.En Yüksek Puana Sahip Kişi Ayın Şampiyonu Olacak ve Belirlenen Ödülü Kazanacak.Ödül Programdan Verilmeyecek Bu Arada,Sadece Şampiyonu Görmemizi Sağlayacak.Ayrıca Tabii Üyelik Sistemi de Gerekiyor. "
Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Skype Eklerlerse Çok Sevinirim,Veya Siz Verin Ben Ekleyeyim.

Skype Adresim:[email protected]

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Berk site işini yapar da (eğer site yoksa tabi) gerisini bilmiyorum. Hem böyle bir şeyi Java ile yapabileceğimizi de düşünmüyorum. Tek bir loop 25 CPU yiyor. Yani bilgisayarda başka bir şey ile ilgilenmek kabus gibi oluyor. Bu forumda başka yazılım bilen... @KadirBerk C# ile ilgileniyordu heralde. Onun dışında çıkmazsa başka forumlarda aramak daha yararına olur bence :)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu programla yapman biraz saçma bu kadar basit bir şey için program yazmak. Hadi diyelim exe formatında vb de yaptırdın veya yaptın peki diğer işletim sistemleri
Mac os linux ?? en iyisi sana önerim web uygulaması yapmak.
şimdi dersin java var herkes pc sinde java barındırmıyor ise ne olucak bu seferde

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
@Berk site işini yapar da (eğer site yoksa tabi) gerisini bilmiyorum. Hem böyle bir şeyi Java ile yapabileceğimizi de düşünmüyorum. Tek bir loop 25 CPU yiyor. Yani bilgisayarda başka bir şey ile ilgilenmek kabus gibi oluyor. Bu forumda başka yazılım bilen... @KadirBerk C# ile ilgileniyordu heralde. Onun dışında çıkmazsa başka forumlarda aramak daha yararına olur bence :)
C++ lütfen. OOP sevmiyorum. Daha doğrusu sınıfları tam manada oop için kullanmıyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Neden böyle bir şey istiyorsun ki ?
Son derece saçma bir sistem. Saçmalıktan kastım sadece bilgisayarda açık olduğu süre boyunca sana puan getiren bir sistem gayet mantıksız ve ortada onlarca vps varken sadece açık olduğunda puan veren bir sistem yapman çok tuhaf oluyor. Ay başında programı aldığım vps makineye kurar ay sonuna kadar en fazla puanı elde ederim hatta 8 veya daha fazla kat sayıya bölerek ayın son gününde bile 1 aydır programı açık tutan kişiden öne geçebilirim. Durum böyle olunca böyle basit bir uygulama ile ödül vermek tamamen mantıksız.

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Neden böyle bir şey istiyorsun ki ?
Son derece saçma bir sistem. Saçmalıktan kastım sadece bilgisayarda açık olduğu süre boyunca sana puan getiren bir sistem gayet mantıksız ve ortada onlarca vps varken sadece açık olduğunda puan veren bir sistem yapman çok tuhaf oluyor. Ay başında programı aldığım vps makineye kurar ay sonuna kadar en fazla puanı elde ederim hatta 8 veya daha fazla kat sayıya bölerek ayın son gününde bile 1 aydır programı açık tutan kişiden öne geçebilirim. Durum böyle olunca böyle basit bir uygulama ile ödül vermek tamamen mantıksız.
Fakat hocam sistem şu şekilde işleyecek,programdaki videoları izlediği süre zaafında,arkada açık kalsa ve izlemese bile,bize her türlü izlenme gelecek? :)
Yani videoya tıkladığında puan kazanacak ve izlemeye devam ettiği sürece puan alacak.