Massive Mine | OITC Mapi-1 [#3]

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MassiveMine
Daha çok bir oyun haritası olduğu için konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat burası bana daha uygun geldi. Sunucunun daha ilk yapılarından olduğu için bir harita koymayı uygun bulduk. Bu harita bir OITC haritası ve max.12 kişi oynayabilecek. Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar, yine söylüyorum, 12 kişilik bir OITC haritası. OITC haritaları genellikle boş alanlarda olur ki oyuncular birbiriyle rahat çatışabilsinler. Teşekkürler...

Destek ve çalışmaları için tüm MassiveMine Buildings&Design takımına teşekkürler.​

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaratıcı bir map olmuş :) beğendim ama bence biraz daha geliştirilmeli :)
Yukarida yazdığım gibi 12 KIŞILIK KÜÇÜK BIR MAP. Bence boyutu gayet yeterli :) OITC açık alan gerektirir. Geliştirmek demek daha fazla aksesuar koymak demek, bu da OITCye uygun değil :)[DOUBLEPOST=1399799219,1399746448][/DOUBLEPOST]Şuanda üstünde çalıştığımız yeni OITC haritaları yakında eklenecektir.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Shaders İle Çekersen Çok Harika Olur :)
SEUS preview 2 Kullanabilirsin ^^
Bilgisayarın Kötü İse Çekeceğin Yere Git Shader'i Seç Ve Resmi Çek :D

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shaders İle Çekersen Çok Harika Olur :)
SEUS preview 2 Kullanabilirsin ^^
Bilgisayarın Kötü İse Çekeceğin Yere Git Shader'i Seç Ve Resmi Çek :D
Evet, shaders gerçekten güzel bir atmosfer yaratıyor fakat haritanın gerçekte nasıl göründüğünü göstermek için shaderse başvurmadık. Fakat yoğun istek olursa neden olmasın :) Yorumunuz için teşekkürler.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınmayın ama global bir sunucu için yetersiz gördüm. Daha iyisi olabilirdi :)
Kesinlikle yapının iyileşmesi ve gelişmesi için elinizden geleni yapmanızı öneriyorum.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınmayın ama global bir sunucu için yetersiz gördüm. Daha iyisi olabilirdi :)
Kesinlikle yapının iyileşmesi ve gelişmesi için elinizden geleni yapmanızı öneriyorum.
Haklısınız, gerçekten eski haritalara zamanımız olursa düzelteceğiz. Yorumunuz için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1400224015,1400223982][/DOUBLEPOST]
Serveriniz Hubmu Olcak¿¿??¿¿
Evet, bir minigames sunucusu olacak. Oyunlara HUB bölümünden ulaşabileceksiniz. Teşekkürler.