MassiveMine | Portallar [#6]

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazılar pek okunaklı değil ama mesela skyblockta üst kısma sky block teması eklemen çok güzel olmuş.
Yorumunuz için teşekürler.[DOUBLEPOST=1401372424,1401372202][/DOUBLEPOST]
Evet öyle ama bak 5. resimde ki zor anlaşılıyor bence ona biraz daha renk katın.
Bak güzel kardeşim seninle hiç resmi konuşmayacağım. Senin ne yaptığın ne ettiğin umrumda sayılmaz fakat konuda kavga çıkarmaya çalışma. Biz burada çalışmalarımızı paylaşmak için konu açıyoruz, saçma sapan eleştiriler almak için değil. O gösterdiğin bütün portallardan daha iyi veya kötüler, farketmez. Sonuçta alana ve temaya uymak lazım. Anlatabildiysem ne mutlu bana :)[DOUBLEPOST=1401374246][/DOUBLEPOST]
Massive nin yapılarını gerçekten çok hoş buluyorum ama 1-2 portal dışındakileri pek beğenmedim.
Yorumunuz için teşekkürler :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Keşke Sadece Portallarin Değil Lobininde Resmini Atsaydınız :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Güzel görünüyor ama bu tür spawnlar hakkında tam bir yorum yapabilmek için gidip gezmek gerekir, çünkü ortama uygun görünüyor ve bir bütün halinde anlam taşıyor. Kompozisyon uyumu büyük önem taşıyor.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel görünüyor ama bu tür spawnlar hakkında tam bir yorum yapabilmek için gidip gezmek gerekir, çünkü ortama uygun görünüyor ve bir bütün halinde anlam taşıyor. Kompozisyon uyumu büyük önem taşıyor.
Sunucu haziran soonu açılacaktır. Öncelikle ilginize teşekkürler ederim. Uyum konusuna gelince etraftaki dağların olması bana yeterli gibi geliyor fakat sunucu açıldığında herkes daha ayrıntılı görebilecek. Teşekkürler.