MassiveMine | Riverwood [#5]

KadirTan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Nedense Begenmedim :( Uzgunum
Yorumunuz için Teşekkürler. :) MM hakkında more view için özelden mesaj atabilirsiniz :)[DOUBLEPOST=1400866903,1400866508][/DOUBLEPOST]
Premium olamaması'nın Nedenleri!:
1-Player'lar (Ban,Mute) Gibi Cezalarda Daha Duyarlı Davranıp Mınecraft ID değiştirmeyi Deneyebilirler.
2-False Olursa Aynı Zamanda Oyuncular Hem DDos Attack Yapabilirler Aynı Zamanda Bot Attack
İşte Bunlar Bize Ters Geliyor :S

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yav konsept güzel de uygulanış kötü yani göze hiç hitap etmiyor bana göre tabi.i shaderla çekilip koyulsa biraz daha hoş gelebilirdi ama projeyi olduğu gibi gösterdiğiniz için teşekkürler

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için Teşekkürler. :) MM hakkında more view için özelden mesaj atabilirsiniz :)[DOUBLEPOST=1400866903,1400866508][/DOUBLEPOST]
Premium olamaması'nın Nedenleri!:
1-Player'lar (Ban,Mute) Gibi Cezalarda Daha Duyarlı Davranıp Mınecraft ID değiştirmeyi Deneyebilirler.
2-False Olursa Aynı Zamanda Oyuncular Hem DDos Attack Yapabilirler Aynı Zamanda Bot Attack
İşte Bunlar Bize Ters Geliyor :S
Vallaha üzüldüm :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Resimleri Tek Benmi Göremiyorum :S

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fotolar iç açıcı değil bide ip var mı?
Evet var ancak sunucular şu an oyunculara açık değil. [us.massivemine.net / eu.massivemine.net][DOUBLEPOST=1401215371,1401215332][/DOUBLEPOST]
Cok guzel olmus.

Telefondan yazıyorum. Hatalı yazdıysam özür dilerim.
Yorumunuz için teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1401215406][/DOUBLEPOST]
Resimleri Tek Benmi Göremiyorum :S
Yükleniyor olabilir, sorun yine çözülmezse yetkililere başvurmanızı önerebilirim. Teşekkürler :)