masterbiglion FACTİON ALIMLAR

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SERVERIMIZDA BÜYÜK BİR ALIM GERÇEKLEŞECEKTİR
SADECE SERVER DA SİZİ DENEYECEYİZ
HER TÜRLÜ ALIM VARDIR
SERVER İP:46.196.94.106
SİZİ SERVER DA DENEYECEYİZ
HER TÜRLÜ ALIM VAR

Soberse

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yunusemrekabak yetkili olcam bende ama server kapalı galiba

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tmm herkezi değerlerdirecez yarın açılacaktır sw bugün açıktı biliyorum bazılarınız giremediniz çünki sw azına kadar doluydu sağolun yarın saat 1 gibi tekrar açmayı düşünüyoruz

AD-SOYAD: Ege Tomur
Plugin Bilgim: CraftBukkit Bilgim Var.
İstediğim 1. Yetki: YouTuber
İstediğim 2. Yetki: Reklamcı
İstediğim 3. Yetki: Builder
Daha Önce Kaç Sunucuda Görev Yaptım: 3 - (1 Tanesinde Sadece Denendim)
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorum: 2 Yıl
Komut Bilgim: (10 Üzerinden 5.5)
Beni Değerlendirirseniz Sevinirim..
yarın değerlendireceğim kardeşim

KaanPro98

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Selamun Aleyküm Kardeşim İlk Öncelikle Hostun Paralı Oldugu İçin Slot Fazla Olsun Server Tutabilir Neden? Neden: Bazı Arkadaşlar Paralı Hosting E Giriyor Ve Craft Bukkit İ Sevmeyenler Ve Sevenlerde Var O Farklı bir şey Tamamen Birde Builderiniz Warplarınız Güzel Olursa Serveriniz Tutar Ve Vip Alanlarda Olur Ve Vip Alan Kişiler Para Yatırdıgı İçin Servein Gelişebilmesi için Uğraşırsın Ve Serverin Dahada Fazla Ünlü Olur Hepinize Teker Teker Başarılar Diliyorum Builder,Moderator,rehber,reklamcı,admin,kurucu hepinize başarılar İnşallah serveriniz Tutar Ve Yetkileriniz Saygılıysa Yani Dahada ii Olur serveriniz Bayssssss

Saygılarımla: Kaan

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Selamun Aleyküm Kardeşim İlk Öncelikle Hostun Paralı Oldugu İçin Slot Fazla Olsun Server Tutabilir Neden? Neden: Bazı Arkadaşlar Paralı Hosting E Giriyor Ve Craft Bukkit İ Sevmeyenler Ve Sevenlerde Var O Farklı bir şey Tamamen Birde Builderiniz Warplarınız Güzel Olursa Serveriniz Tutar Ve Vip Alanlarda Olur Ve Vip Alan Kişiler Para Yatırdıgı İçin Servein Gelişebilmesi için Uğraşırsın Ve Serverin Dahada Fazla Ünlü Olur Hepinize Teker Teker Başarılar Diliyorum Builder,Moderator,rehber,reklamcı,admin,kurucu hepinize başarılar İnşallah serveriniz Tutar Ve Yetkileriniz Saygılıysa Yani Dahada ii Olur serveriniz Bayssssss

Saygılarımla: Kaan
sağolasın kardeş