[MasterSurvival] 23.09.2017 11:00 da Açılıyor.Sürüm [1.12] Özel haritası ile Sizleri bekliyor.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BraveTeamMC adına, açılışta orada olacağım.
Haritalar pek iyi değil, fakat sunucu özellikleri gayet iyi.
Sanırım yenilikçisiniz.

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Survival sunucudan 1.10+ beklerim o sürümlerde survivala uyğun baya özellikler bulunmakta

R

Reloven

Ziyaretçi
Survival pvp değildir başlığını atıpta her serverda olan susuzluk ağaç vb gibi şeyleri koymakta ayrı bir ironi olsa gerek 10 üzerinden 1 filan sanırım diğer arkadaşlarada dediğin gibi iyisini yap oynayalım demek istersende Mmo Survival diye aratırsan forumda konuya ulaşabilirsin.1

OktayOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Survival pvp değildir başlığını atıpta her serverda olan susuzluk ağaç vb gibi şeyleri koymakta ayrı bir ironi olsa gerek 10 üzerinden 1 filan sanırım diğer arkadaşlarada dediğin gibi iyisini yap oynayalım demek istersende Mmo Survival diye aratırsan forumda konuya ulaşabilirsin.1
Öncelikle Istersen MMO Dediğin Şeyin Açılmını Anlamını Öğrenmeni Tavisye Ederim. : Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi (Rol Yapma Oyunu)
Biz Burada Roleplay Sunucu Açmıyoruz. Kimseninde Rol Yapmasını İstemiyoruz. Kategorisine Göre Eleştri Yaprsan Daha İyi Olur. Herserverde Olan Gerçekci Ağaç Figürü Ve 3D Item Figürünü Gösterirsende Sevinirim.

LuciaLittle

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
yapma oktay ya sen tatildeyken ne güzel oynuyorduk sen geldin 1 kere sıfırlandı tamam dedik sonra tekrar sıfırlandı yine tamam dedim sonra bir anda casper survival la mı ne ortak oldunuz şimdide tekrar açıyorsunuz ilginç ve dengesizsiniz serveri sevdiğim için oynayacağım ama emeklerimin karşılığını nasıl alıcam bilmiyorum

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Survival tamam iyide... Hackerler? "Hilecilerin Hapis Olduğu Yerdir. Burda Zaman Hızlı Geçmez :) :)"
hapis? Hackerlere hapise atıcaksınız. Gine çıkıcaklar svyi gine katletcekler... EN IYISI BAN AT GEÇ... İTEMLERİNİ DE SİL.
Bazı sunucular bunu yapıyor. Hackerlere direk ban. Bu hapise atıyor al işte. Beğenmedim gelmicemde.

OktayOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Survival tamam iyide... Hackerler? "Hilecilerin Hapis Olduğu Yerdir. Burda Zaman Hızlı Geçmez :) :)"
hapis? Hackerlere hapise atıcaksınız. Gine çıkıcaklar svyi gine katletcekler... EN IYISI BAN AT GEÇ... İTEMLERİNİ DE SİL.
Bazı sunucular bunu yapıyor. Hackerlere direk ban. Bu hapise atıyor al işte. Beğenmedim gelmicemde.
"Al İşte Gelmiycem" Okurken Nedense İstemsizce Güldüm :D
1 Saat Yada 2 Saat Jail Yok.
Ilk Uyarı : 3 Gün
İkinci Uyarı : 1 Hafta
Üçüncü Uyarı : Ban'dır

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
1. Hackerlere acimicaksın. AKILLANMAZLAR.
Ilk uyarı = PERM ban
2. uyarı = PERM ban
3. uyarı = ban ban çiki ban ban.