[MasterSurvival] 23.09.2017 11:00 da Açılıyor.Sürüm [1.12] Özel haritası ile Sizleri bekliyor.

R

Reloven

Ziyaretçi
Öncelikle Istersen MMO Dediğin Şeyin Açılmını Anlamını Öğrenmeni Tavisye Ederim. : Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi (Rol Yapma Oyunu)
Biz Burada Roleplay Sunucu Açmıyoruz. Kimseninde Rol Yapmasını İstemiyoruz. Kategorisine Göre Eleştri Yaprsan Daha İyi Olur. Herserverde Olan Gerçekci Ağaç Figürü Ve 3D Item Figürünü Gösterirsende Sevinirim.
Bu mesajı söylediğim konuya bakmadan attığını var sayıyorum (: şimdi gidip konuya bakıp tekrar cevapla.

Zerozerito14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu arada takım plugini olmalı ve gerçekçi ağaç olayını beğenmedim direk altını kırdığımızda hepsi gelse daha hoş olur.

BalbaeGE

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Kapalı? Saat 16.46 Oyunculara Girişler Yok 0 Online

Açılış Tarihi : 10/09/2017 PAZAR Günü 16:00'da Hepinizi Bekliyoruz.

SAAT 17:00

AÇILMADI

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda slot sayısı bugu yapıldığı için tarafımca "Nitrado" yetkililerine durum bildirilmiş olup yetkililer tarafından sunucuda bug olduğu doğrulanmıştır en yakın süre içerisinde sunucu kapatılacaktır lütfen sunucudan "VIP" veya başka bir ürün satın almayınız dolandırılmayınız!.

emrekante

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu hiç beğenmedim rehber yapmışsınız rehber mi belli değil soru soruyorum ilgilenmiyor ve lagsız demişsiniz lagdan oynanmıyor tavsiye etmiyorum