Bak bakiim bir sunaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Turkiyede g8dip gorerek alabilecegin en kaliteli teknoloji magazasi..vatan kazıkatan .-.-.
Yazmayı unutmuşum gaming mause ve kablosuzun usb sini hep kaybediyorumBak bakiim bir sunaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hoş özellikli bir şey olmasını seviyorum canım sıkıldığında hep mauseyle oynarım benBen 1 milyoncudan aldığım mausela içimde atomtere vb lerin olduğu maçta<csgo> ikinci oldum ._. Önemli olan yetenek al kafana göre bir şey.
Oynadım zaten sabun yumurtaların içinde olduğu torbanın üzerinde kalıp gibi kurumuş sanki deri atıyomuş gibi şimdi onları soyarken çok acı çekiyorumO zaman mause yerie başka bişeyle oyna ._.
Aslında güzele benziyor bunu bi düşüneyim.Al bakam bunu o zmnLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
G502 Proteus Core, G430 ile sonuncu olmak çok koymuştu :,(Ben 1 milyoncudan aldığım mausela içimde atomtere vb lerin olduğu maçta<csgo> ikinci oldum ._. Önemli olan yetenek al kafana göre bir şey.
Önerebileceğin model vaermı ?DPI'ı yüksek olan bi' mouse al gerisi yetenek. ^^
Bıçak vs Bıçak maçında çaktırmadan m16 ile aykutu kaç kez öldürmüştüm. sdaşmgdasgRakibi feedliyodun![]()