Mavi Ayı Gören Oldu Mu ?

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar başında biri bana laf soktu (!) diye üzülecek biri değilim, ama sanırım sen laf soktuğunu sanıp, kendini komik sanan bir acizsin ?
O zaman neden devam ediyorsun ?
Daha doğrusu devam etmeye çalışıyorsun ?
Mesajı görürsün,gider bir su içersin,sonra 2 dakika ne yazsam diye düşünürsün,sonra bir şey bulamazsın 'acıtmamış gibi yapayım' damarından girersin mesaja.
Olayın sırrını bilince mesajlarının bir heyecanı kalmıyor benim için.
Benim için bir değerinde yok,sakın kendini büyütme,forumda öylesine takılmaktan hoşlandığım bir elemansın.
Niye hoşlanıyorsun başka adam mı yok diyorsan bozulunca senin kadar komik mimik yapanı yok.
İşin kısası kaşınırsan kaşırlar.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
O zaman neden devam ediyorsun ?
Daha doğrusu devam etmeye çalışıyorsun ?
Mesajı görürsün,gider bir su içersin,sonra 2 dakika ne yazsam diye düşünürsün,sonra bir şey bulamazsın 'acıtmamış gibi yapayım' damarından girersin mesaja.
Olayın sırrını bilince mesajlarının bir heyecanı kalmıyor benim için.
Benim için bir değerinde yok,sakın kendini büyütme,forumda öylesine takılmaktan hoşlandığım bir elemansın.
Niye hoşlanıyorsun başka adam mı yok diyorsan bozulunca senin kadar komik mimik yapanı yok.
İşin kısası kaşınırsan kaşırlar.
Kardeş ciddimisin ? Klavyenden 3-5 tuşa bastın diye bana laf soktuğunu veya beni ezdiğinimi sanıyorsun ? Veya sana bozulduğumu falanmı düşünüyorsun ? Gerçekten kendini baya yükseklerde görüyon :(

Bu arada konudan ayrılıyorum, sen kendi halinde takılmaya devam et :)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Kardeş ciddimisin ? Klavyenden 3-5 tuşa bastın diye bana laf soktuğunu veya beni ezdiğinimi sanıyorsun ? Veya sana bozulduğumu falanmı düşünüyorsun ? Gerçekten kendini baya yükseklerde görüyon :(
Hı-hı bu şekilde gidersen tekniğini geliştirebilirsin.
Ama fazla uzatmaya gerek yok kendi düşen ağlamaz.
[DOUBLEPOST=1438434327,1438434221][/DOUBLEPOST]
Bu arada konudan ayrılıyorum, sen kendi halinde takılmaya devam et :)

E bi zahmet,hayde anca gidersin.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ben ay bile göremedim ...

SM-T560 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
ben gördüm bir boy atmış varya bir serpilmiş.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Mavi ayı mı olur.Kahverengi ve Beyaz olur.(Hayvandan bahsediyor)

Belki mavi olur diye sabaha kadar bekledim. Mavi ay felan yok normal her şey -_-[DOUBLEPOST=1438417915,1438417681][/DOUBLEPOST]Aslında her gün gördüğüm bir manzara

Ben gördüm;

(Avını yakalamada büyük faydası olan kompleks espri yeteneklerine sahip olan yırtıcılar...)