grighton
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba öncelikle konuyu yanlış yerde açmış olabilirim bunun adına şimdiden özür dilerim. Gelelim asıl konuya bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar maxcraft sunucusunda yetkili olmaya başlamıştım sunucuda oyuncu olmadığını ve yapıların kötü olduğunu düşünmüştüm ve mert arkadaşımda bana samimi geldiği için üstünde çalıştığım haritayı arkadaşıma verdim ancak son dönemlerde okuldakı sınavlarım gerekçesiyle yaptığım işlere ara verip sınavlarıma konsantre olmaya başladım ve mert arkadaşımında kanal açıp benden banner vb istemesi üzerine sınavlarımın olduğunu ve sonra yapacağımı söyledim. Sunucudaki skriptler hoşuma gitmişti bende arkadaşa skriptlerin karşılığında hemen yapabileceğimi söyledim ancak kararı olumsuz oldu bende ona bu zamana kadar hiç birşeyi kendi çıkarımca yapmadığımı ve artık çıkarlarım doğrultusunda hareket edeceğimi söyledim. Ertesi gün canım sıkılmıştı bilgisayarımı açıp oyuncuların sorunlarına destek olmak için sunucuya girmek istedim ancak ban yemişim ne yazıkkı neyse sıkıntı değil artık yetkili değilim ve bende kendi yaptığım haritayı amatör oyuncular kullanır diye sizinle paylaşmak istedim indirme linkleri aşağıdadır. Herkese İyi forumlar
İndirme Linki: Tıkla
VirüsTotal: Tıkla
Bölüm 2 sınavlarım bitince yayınlayacağım arkadaşlar.Sizden ricam lütfen kimseye ÇOK güvenmeyin.
NOT:ELEŞTİRİYE AÇIĞIM GEREKSİZ YORUMLARA TEPKİ GÖSTERİRİM