Maxheadroom Olayı.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
22 Kasım 1987’de saat
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sularında Şikago merkezli WTTW isimli TV istasyonu kimliği belirlenemeyen birileri tarafından hacklenmiş ve yayına ürpertici bir video sokulmuştu.

Milyonlarca kişinin hiç beklemeden maruz kaldığı bu tuhaf videoda korkutucu bir maske giyen birisi sarkastik bir şekilde inlemekte ve gülmekteydi.
90 saniye boyunca devam eden görüntüler maskeli adamın “beni yakalamak için geliyorlar”, “sevginiz yok oluyor” diye bağırmasıyla daha da garipleşmekte.

[DOUBLEPOST=1434661626,1434661370][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1434661626,1434661370][/DOUBLEPOST]Oruçluyuz Korkuluyuz :(((

Son düzenleme:

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu tür bir şeyi paylaşman için sana bu forumun uygun olduğunu düşündüren şey nedir?
Yaş ortalamasını kaç sanıyorsun?
O koyduğun etiket... Bişeyde demiyorum O etiket hakkında en son bir şey dediğimde küfür/hakaretten mute yemiştim.
@Hsbas Lütfen silebilirsen şu etiketi sil lütfen.
Öylesine yzıyom. Aslında Spoiler koyuyum aynen videoya spoiler koyucam.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu tür bir şeyi paylaşman için sana bu forumun uygun olduğunu düşündüren şey nedir?
Yaş ortalamasını kaç sanıyorsun?
O koyduğun etiket... Bişeyde demiyorum O etiket hakkında en son bir şey dediğimde küfür/hakaretten mute yemiştim.
@Hsbas Lütfen silebilirsen şu etiketi sil lütfen.
Etiketi değiştirdim.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
I '** Scared Man :([DOUBLEPOST=1434663010,1434662963][/DOUBLEPOST]küfür etmedim. ( A ve m nin birleşmiş halini göstermiyor)
Hmm... Bu durumdan bende rahatsızlık duyuyorum. Bunu bir konu açarak sansürü kaldırmalarını mı istesek yönetimden ne? Ya da bunu istemenin en doğru yolu ne olurdu?