Maxigame.org Güvenlimi ?

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar premiumu alalı 4 ay oldu kredi kartım olmadığı için maxigame.org dan aldım ve ininal karttan da haberim yoktu fakat herkes böyle sitelere güvenmemek lazım diyor kafam çok karıştı şimdi ininal kart sahibiyim kartı alalıda yaklaşık 1 ay oldu sizce kartımla minecraft.net den yeni premiummu alsam yoksa maxigame den aldığımı kullanmaya devam edeyimmi ?

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Bence minecraft.net yani orjinali dururken maxigame veya herhangi bir yerden alman mantıksız. Ayrica minecraft.net'in ne kadar guvenilir oldugunu herkes biliyor.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence minecraft.net yani orjinali dururken maxigame veya herhangi bir yerden alman mantıksız. Ayrica minecraft.net'in ne kadar guvenilir oldugunu herkes biliyor.
sen durumu anlamamıssın adamın yazdıgını oku ilkönce
bu arada TheXX3 ün sıkıntısına gelirsen premium hesap bloke olana kadar yada olursa istersen yenisini alırsın onun haricinse sıkıntı olmaz

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş neden minecraft.net den almadığımı yazımda belirttim birde minecraft.net in herkes ne kadar güvenilir olduğunu biliyor yazmışsın alaycı bir cevap veriyorum ''hadi ya gerçektenmi ?'' :D[DOUBLEPOST=1428858657,1428858550][/DOUBLEPOST]
sen durumu anlamamıssın adamın yazdıgını oku ilkönce
bu arada TheXX3 ün sıkıntısına gelirsen premium hesap bloke olana kadar yada olursa istersen yenisini alırsın onun haricinse sıkıntı olmaz
sağol kardeşim şu anda hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım zaten bişi olursa alırım minecraft.net den :)

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GiftCode olarak aldıysan almana gerek yok birdaha. Sorun çıkmaz.
gift code olarak aldım mojangtanda aktive ettim[DOUBLEPOST=1428859037,1428858959][/DOUBLEPOST]o 10 t l ye hesabın bilgilerini vererek mc satanlardan almam zaten o kadar cahil değilim :D ama ininal kartı önceden bilseydim elbette kendi sitesinden alırdım minecraftın :)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gift code olarak aldım mojangtanda aktive ettim[DOUBLEPOST=1428859037,1428858959][/DOUBLEPOST]o 10 t l ye hesabın bilgilerini vererek mc satanlardan almam zaten o kadar cahil değilim :D ama ininal kartın önceden bilseydim elbette kendi sitesinden alırdım minecraftın :)
O zaman... NO PROBLEM :D

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
kardeş neden minecraft.net den almadığımı yazımda belirttim birde minecraft.net in herkes ne kadar güvenilir olduğunu biliyor yazmışsın alaycı bir cevap veriyorum ''hadi ya gerçektenmi ?'' :D[DOUBLEPOST=1428858657,1428858550][/DOUBLEPOST]
sağol kardeşim şu anda hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım zaten bişi olursa alırım minecraft.net den :)
Ben de alayci bir tavirla diyorum ki; ininal karti bilmeyen mi var?
:D:)

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunun üzerine konu açılmıştı zaten leveltr ve maxigameden bir sorun çıkarsa yetkililere belirtin diyorlardı yani güvenli