MaxÖdeme/MaxEpin Sorunu! LeaderOs Scripti - Ödül: LeaderOs Script!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar şimdi olaya geçiyim hemen
Bildiğiniz üzere LeaderOs Script'i diğer minecraft sunucular gibi
Sadece Batihost Ödeme Yoluyla Çalişiyor Token v.b Şekilde.

Ben ise bunu MaxÖdeme'ye Bağlamak istiyorum Yeni İsmiyle: MaxEpin.
Şimdi Elimizde Bir Website Birde MaxÖdeme Hesabimiz Var
Mağazamiz Hazir.

Mağaza no ve Mağaza Parolanızı API entegrasyonunda "merchant_id" ve "merchant_key" postları ile gönderirsiniz.
Tamam Burayıda Anladik..

Şimdi Batihost Sayfasina Gidiyor Mesela Ödemeyi Yapiyor Oyuncu.
Daha Sonra Yeniden Websiteye Bağliyor ve Kredi'yi Ekliyor
Ayni Şekilde. MaxÖdeme'dede Olma ihtimali var mi.
Örnek: Adam Kredi ekliyor maxödeme yoluyla sayfaya gidiyor. ödemesini yapiyor
Geri Sunucu Websitesin'e Dönüyor ve Kredisi Ekleniyor Bu Şekilde???

Eğer Yardim Edebilicek Varsa Karşiliginda Ödül Verme ihtimalim var..
Ödül ise 50 TL ye Vermiş Oldugum Script'i Vericeğim.
Satin aldigim için bana aittir.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
bu mantıkla devam edemessin ? o zaman aac'yi bi kişi alıp bütün dünyaya beleşe verebilirdi. ikinci olarak niye direk scriptin sahibine sormuyorsun ? @LeaderOS

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bu mantıkla devam edemessin ? o zaman aac'yi bi kişi alıp bütün dünyaya beleşe verebilirdi. ikinci olarak niye direk scriptin sahibine sormuyorsun ? @LeaderOS
uu uzun zaman oldu beyfendi..
sahibin'e sormamamin nedeni hiçbir şekilde yardim etmemesi :)
script'de daha öncede sorun oldu ve mesaj attigimda herhangi bir yardim da bulunmadi.
bende küfredip engelledim :)

bu mantikda açikca devam edebilirim örnek:
köylü domatesi yetiştirir marketlere gönderir marketlerde tüketiciye verir. ayni şey.
leaderos yapti ben ondan satin aldim market olarak bende tüketiciye verebilirim hakkim.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
uu uzun zaman oldu beyfendi..
sahibin'e sormamamin nedeni hiçbir şekilde yardim etmemesi :)
script'de daha öncede sorun oldu ve mesaj attigimda herhangi bir yardim da bulunmadi.
bende küfredip engelledim :)

bu mantikda açikca devam edebilirim örnek:
köylü domatesi yetiştirir marketlere gönderir marketlerde tüketiciye verir. ayni şey.
leaderos yapti ben ondan satin aldim market olarak bende tüketiciye verebilirim hakkim.
o zaman şöyle yapalım git aac satın al ve bize ver ? ondan sonra aac kendini kapattığında sahibine git şikayet et nası fikir ? hani çok kullanıcı kullandımı lisansını silen aac'yi diyorum hatta almadan şikayet et bende küfredip engelledim :) Buda Güzelmiş. Neyse fazla söze gerek yok ürün belli satılcak kişi belli kg

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
o zaman şöyle yapalım git aac satın al ve bize ver ? ondan sonra aac kendini kapattığında sahibine git şikayet et nası fikir ? hani çok kullanıcı kullandımı lisansını silen aac'yi diyorum hatta almadan şikayet et bende küfredip engelledim :) Buda Güzelmiş. Neyse fazla söze gerek yok ürün belli satılcak kişi belli kg
aac farkli ben farkli. alıcı ister satar ister karşilikli takas eder. bu herşeyde böyledir.
küfretmek doğal. ben küfrederim konudan konuya atlamanda muhteşem.
sen hiç araba satiş firmasinin sattigi arabayi müşteri satinca arabaya el koydugunu gördün mü.?? komik.

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda PHP bilen sayılı insan var, ve bildiklerim kadarıyla da senin bu karaktersizce sunduğun ödülleme sistemi için sana yardımcı olmazlar.
Kullandığın scripti kodlayan kişinin izni olmadan ne satabilir, ne de paylaşabilirsin.
Ayrıca scripti kodlayan kişi sana yardımcı olmamakla, yapabileceği en mantıklı şeyi yapmış.
Hayat felsefende başarılar...
@LeaderOS

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda Domates alıp vermiyoruz, senin anlıcağın dilde anlatayım.

Domates kendi kendine büyür yetişir satılır, fakat kodlayan kişi bu script'e günlerini, aylarını harcamıştır. ve @LeaderOS En iyisini yapmış seni engellemekle, Küfreden sensin ardından adama leke atıyorsun bu kafayla gidersen hiçbir yere gelemezsin.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sanal ortamda satılan her şeyin bir lisansı vardır. Tahminimce de LeaderOS bu çalışmasında Türkçesi "Dağıtımı Yasaktır" olan bir lisans kullanmıştır. Bu lisans, satılan ürünün satın alan kişi tarafından, ticari veya diğer amaçlarla dağıtılmasını yasaklıyor. Yani eğer böyle bir lisans varsa yaptığın şey resmî olarak suçtur. Bu konuyu ise burada kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...