- En iyi cevaplar
- 7
Anime listemi vermem -.-Aklıma tam senlik bir kız geldi bizim orada güzelde telefonunu veriyim mi yakışıqlı ama sende bana anime listeni ver
Anime listemi vermem -.-Aklıma tam senlik bir kız geldi bizim orada güzelde telefonunu veriyim mi yakışıqlı ama sende bana anime listeni ver
Otaku olmana limon izin vermedi otaku olmadan önce otakuluk ayininde otakular tarafından halledilmen lazım @Kovalski ve otakuların kutsal suyu ile öldürülmen lazım xDANİME <3 <3 <3
ARİGATO LEMON-SAN ARTIK BEN DE BİR OTAKUYUM <3
o 1 r li hali. Biz 2 r'li olandan bahsediyoruz.maykıraftpileyir bir kimsenin kendine yakışanı giymesidir. herkes dağılabilir.
Aynen otaku ayini yapılmadan kimse otaku olamaz sonra yeniden diriltmek içinde ıslak sopa ile dövüyoruz tabi
Hayır olmuyorsun normal bir insan oluyorsun ._. aslında insanlar seni sevmez otakunun otakudan başka seveni yoktur (şu an sallıyorum bili10 dime ? )Peki otaqul olunca quul oluyor muyum?
şu an forumda kimler otaku.Aynen otaku ayini yapılmadan kimse otaku olamaz sonra yeniden diriltmek içinde ıslak sopa ile dövüyoruz tabi
Ben çin malı otakuyum ._.şu an forumda kimler otaku.![]()
Beğeni kasma yolu bulmuşsun. .DOlum ne kadar çok troll seven insanlarsınız lan mesela efsane coh zel bir yapı yapsak 10 beğeni zor alırız ama bu konuyu açtım rahatça 10 beğeni aldım şikayet ediyomuyum hayır ._.
Olum ne kadar çok troll seven insanlarsınız lan mesela efsane coh zel bir yapı yapsak 10 beğeni zor alırız ama bu konuyu açtım rahatça 10 beğeni aldım şikayet ediyomuyum hayır ._.
Forum Magazin:Sizin sayenizde böyle olduk la zaten yoksa ben öyle biri miyim iyilik sever uslu bir çocuğum ben![]()
Eskiden troll olanın beğenisi az olurdu bilirmisin o günleri artık troll olanın beğenisi uçuyorBeğeni kasma yolu bulmuşsun. .D
Yoo uslu bir çocuğum yani en azından senin kadar ecchi izlemiyorum :sForum Magazin:
Olay olay olay maykırafplayerr "lan" dedi !
Yalanını yesinlerama yardım sever olduğun doğru
Eskiden troll olanın beğenisi az olurdu bilirmisin o günleri artık troll olanın beğenisi uçuyor
Aslında 2 aydır anime izlemiyorumYoo uslu bir çocuğum yani en azından senin kadar ecchi izlemiyorum :s