Alkar
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Peki adın da neden mode var?Şirketin çıkardığı başka bi oyun diye duyduydum ben amma.
Peki adın da neden mode var?Şirketin çıkardığı başka bi oyun diye duyduydum ben amma.
1.8 de minecraft mahvoldu gerçekçiliği gitti resmen hiç sevmedim su altı tapınağı falan çok saçma
Peki adın da neden mode var?
Lütfen kişisel düşünceleri öyleymiş gibi göstermeyelim.Yanlış anlayan olur ve bu düşünce kişiden kişiye değişir.1.8 de minecraft mahvoldu gerçekçiliği gitti resmen hiç sevmedim su altı tapınağı falan çok saçma
Yuri animemi bunun için böldüm goddamn.![]()
İmkansız keyfim gitti kapattım animeyi.Boşver sen animene dön -,-
İmkansız keyfim gitti kapattım animeyi.
Minecraft verisyon sırası ilk önce alfabetik kategori sonra verisyon olarak sıralanıyor, örneğin 1.9 Alphadan sonra 1.2 Beta'yı getiriyorlar.
Tabi yukarıdaki verisyonu salladım bana göre nato sıralamaları daha hoş Alpha bravo charlie delta foxtrot falan fistan![]()
Diyorumki Beta 1.9 geldikten sonra Delta yada daha başka bir isimle yeni verisyona geçerler
Diyorumki Beta 1.9 geldikten sonra Delta yada daha başka bir isimle yeni verisyona geçerler
Beta 1.8* Alpha 1.2* vs*
örneğin gama gelebilir aklıma alpha beta diyince o geldiDiyorumki Beta 1.9 geldikten sonra Delta yada daha başka bir isimle yeni verisyona geçerler
Beta 1.8* Alpha 1.2* vs*
Alfabetik sıraya göre gidiyor Cde ne var bilmiyorum ama cden sonra delta gelebilirörneğin gama gelebilir aklıma alpha beta diyince o geldi