mc.2bas2tas.org | 2baş2taş Anarşi Sunucusu | 2b2t Klonu! [1.12.2]

ALG4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yazdıklarımı görünce tüm ekip arkadaşlarınıza söyleyip 5 kişi aynı anda cevap vermenize hazırım.

Kylole

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Piccadilly sunucusunda tpa/sethome ve op veriliyor diyorsun oynamak zorunluluğunda değilsiniz? Ayrıca Yapsavuna kötü laflar söyleyip kurucusuna Kelda tarzı nickler takıp hitap ediyordunuz şimdi de ondan yardım mı aldınız. Tebrik ederim. Yolunuz baya başarılı.

Son düzenleme:

Metacorn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Piccadilly sunucusunda tpa/sethome ve op veriliyor diyorsun oynamak zorunluluğunda değilsiniz? Ayrıca Yapsavuna kötü laflar söyleyip kurucusuna Kelda tarzı nickler takıp hitap ediyordunuz şimdi de ondan yardım mı aldınız. Tebrik ederim. Yolunuz baya başarılı.
Edilen hakaretlerle alakamız yok, ediliyorsa da onların ayıbı buna ben bir şey diyemem. Tekrar tekrar LinkNotZelda8'e teşekkür ederim yardımları için. Yapsavun bizim için gayet düzgün bir sunucuydu ve ekipten çoğu kişide orada az çok oynadı, kapanması biraz üzmüştü. Piccadilly denen sunucudaki anarşi sunucusunun mantığını anarşiye uygun bulmuyoruz ve bu nedenle bu sunucu açık. /tpa /sethome /home'nin asla gelmeyeceği ve asla sıfırlanmayacak bir anarşi sunucusuyuz, hiçbir şekilde p2w yok. Neredeyse bütün para cebimizden çıkıyor, burayı ekmek teknesi olarak kullanmıyoruz, eğlence sunucusu çünkü. Teşekkür ederiz, yolumuzun başarılı olduğunu biliyoruz.
Şimdi ve ileride, 2bas2tas.
-Metacorn(Co-Owner)

Rahmen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yapsavuna sallayıp special thankste zeldaya teşekkür etmek mi, çık aklımdan uıaobshjfnkjas
1.5klık sunuculara fark atması imkansız yaklaşık 2 aya kapanır bütçe sıkıntısından.
he crash atıyorlardıyı yanlış anlamıssın piccadilly yapsavuna crash atıyordu.

Rahmen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zeldadan yardım istedik kırmadı etti zelda adamdır
ClownDown
#EZMODE

ALG4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D orda zeldaya sallamadım farkındaysan yapsavun gaayet iyiydi dedim
Sunucunu açmadan önce Piccadilly Sesli Sohbette dediklerini hatırlamanı isterim. Yapsavun'un kötü sunucu olduğunu söyleyip şifreni paylaşıyordun şimdi zeldanın destek vermesi yüzünden Yapsavun'u iyi bulman? Cidden garip.

Runo541

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Zelda ya okadar troll üne yazanlar varken kelda yazanları ciddiye almış yazık kafana 14 yaşlar bastı burayida

ALG4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Zelda ya okadar troll üne yazanlar varken kelda yazanları ciddiye almış yazık kafana 14 yaşlar bastı burayida
Tamam diyelim Kelda'yı geçtik, sunucuda fly açılmasına vb her şeyine laf edip şimdi çok iyi sunucu nasıl bir u?

Metacorn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam diyelim Kelda'yı geçtik, sunucuda fly açılmasına vb her şeyine laf edip şimdi çok iyi sunucu nasıl bir u?

Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Konuyu kapatalım, konu boşa kalabalıklaşmasın. Yapılan hiçbir saldırının 2bas2tas ile alakası yoktur.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
hadi her şeyi geçtim diğer sunuculardan 1 tık bile farkı yok bizi çeken bir şey yok ve sunucu kendisiyle çelişiyor. ismi ayrı garip. neyse neyse adı bile 2b2t çakması olan bir sunucudan her şey beklenir değil mi smirk

Rahmen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucudan ayrılıyorum Diğer OWNER arkadaşlarıma başarılar

Metacorn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hadi her şeyi geçtim diğer sunuculardan 1 tık bile farkı yok bizi çeken bir şey yok ve sunucu kendisiyle çelişiyor. ismi ayrı garip. neyse neyse adı bile 2b2t çakması olan bir sunucudan her şey beklenir değil mi smirk
Görüşürün için teşekkür ederim. Diğer sunuculardan farkımız Adal'ın videolarından sonra Türk Anarşi sunucuları piyasasında patlama oldu ve bunu fırsat bilen kişiler anarşi sunucuları açtı. LinkNotZelda8'in açtığı YapSavun gibi başarılı, gerçekten anarşi hissiyatını başarıyla veren sunucularda oldu, EMIRREDD ve ekibinin "şu çocuklardan para kırayım hehehe" mantığıyla açtığı Piccadilly gibi anarşi hissiyatını orta/düşük seviyede veren, para vermeyen çoğu kişiyi memnun etmeyen sunucularda oldu. YapSavun kapanınca biz bu açığı bu sunucuyu kurarak kapatmayı düşündük ve Zelda'da bize hak vermiş ki sunucuyu açmamızda çok fazla yardımcı oldu.

Rahman arkadaşımızın sunucu açılışında ve açılıştan önce yaptığı hatalar oldu, onun adına özür dileriz. Kendisine hiçbir kırgınlığımız olmamasına rağmen konuşma esnasında çıkıp gitti, üzülerek duyuruyorum :(
Şimdi ve ileride, 2baş2taş.
-Metacorn(Co-Owner)

Rahmen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Görüşürün için teşekkür ederim. Diğer sunuculardan farkımız Adal'ın videolarından sonra Türk Anarşi sunucuları piyasasında patlama oldu ve bunu fırsat bilen kişiler anarşi sunucuları açtı. LinkNotZelda8'in açtığı YapSavun gibi başarılı, gerçekten anarşi hissiyatını başarıyla veren sunucularda oldu, EMIRREDD ve ekibinin "şu çocuklardan para kırayım hehehe" mantığıyla açtığı Piccadilly gibi anarşi hissiyatını orta/düşük seviyede veren, para vermeyen çoğu kişiyi memnun etmeyen sunucularda oldu. YapSavun kapanınca biz bu açığı bu sunucuyu kurarak kapatmayı düşündük ve Zelda'da bize hak vermiş ki sunucuyu açmamızda çok fazla yardımcı oldu.

Rahman arkadaşımızın sunucu açılışında ve açılıştan önce yaptığı hatalar oldu, onun adına özür dileriz. Kendisine hiçbir kırgınlığımız olmamasına rağmen konuşma esnasında çıkıp gitti, üzülerek duyuruyorum :(
Şimdi ve ileride, 2baş2taş.
-Metacorn(Co-Owner)
Artık OWNER sin :)