MC.CANDYCRAFT.NET | 4 yıldan sonra sunucu sıfırlandı, yenilendi!

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kolay gelsin oyunda ismim Laserpanda.. zamanında bir admin hileden paramı sıfırlamak yerine paramı 100 k yapmıştı bende ne istersem almıştım ama şimdi geri döndüm acaba hesabımı sıfırlar mısınız ? birsürü şey aldım böyle oynamak istemem.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yemin ediyorum bıktırdı ya ! 40 yılın başında bir bildirim geliyor oda sunucunuzun reklamı ! Gidin diğer üyelere haber verin ama bana vermeyin ! Böyle saçma reklam yerine sıfır bildirimi tercih ederim !
Yukarıda ki yorumum sunucunuza değildir , yaptığınız reklamdan gına geldi ondan söylüyorum..

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM. KENDİ SERVERİMİN ADIYLA KARIŞTIRDIM. BU CANDYCRAFT BENİMKİ PİXELCANDY OYUNU BIRAKTIM DİYE KAFAM KARIŞMIŞ.

Grafit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serveri sürekli bakıma sokuyorsunuz geçen yıl açtığınızdada yaptığınız uzun süreli bakımlar yüzünden kapanmıştı tekrar böyle olmaz umarım

Nexima

www.candycraft.net
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel tebrikler başkan :)
Teşekkürler :)

Teşekkürler :)

Serveri sürekli bakıma sokuyorsunuz geçen yıl açtığınızdada yaptığınız uzun süreli bakımlar yüzünden kapanmıştı tekrar böyle olmaz umarım
Evet gerçekten öyle elimizde olmayan nedenlerden dolayı ufak tefekde olsa sorunlar çıkabiliyor ve bunları herkes online durumdayken sürekli res atıp milleti soğutmak yerine en azından 1 günlük bakımla birçok işi birden halledebiliyoruz. Zaten artık önceki gibi bakım olayları olmıycak birçok şeyi halletmiş ve aşmış durumdayız.