MC.CANDYCRAFT.NET | 4 yıldan sonra sunucu sıfırlandı, yenilendi!

Nexima

www.candycraft.net
En iyi cevaplar
0
Konu Günceldir..

Konu Günceldir..

Konu Günceldir SkyBlock2 (Zor) Yolda..

Yeni skyblock sunucusu arayan veya temiz bir sayfa açmak isteyen oyuncularımız için skyblock 2 sunucumuz açılmıştır.

%50 Büyük İndirim Devam Ediyor Bitiş Tarihi: 14.08.2016 23:59'dur.

Surpire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizim Hack Açmamız Yasak Rehberin serbest Öylemi?Skyblock 2 de enoMRK123 İsimli Rehber açıyor hileyi taş kasıyor sonrada millete satıyor lütfen gereğini arz ederim.

Bide .123 yaz dedim diye 1 gün mute attı sunucudan soguttu

Nexima

www.candycraft.net
En iyi cevaplar
0
Bizim Hack Açmamız Yasak Rehberin serbest Öylemi?Skyblock 2 de enoMRK123 İsimli Rehber açıyor hileyi taş kasıyor sonrada millete satıyor lütfen gereğini arz ederim.

Bide .123 yaz dedim diye 1 gün mute attı sunucudan soguttu
Geri bildiriminiz için teşekkürler sanırım bir yanlışın var candycraft ekibindeki hiçbir rehber kesinlikle illegal programlar kullanmamaktadır.

Konu Günceldir.

Konu Günceldir.

TurfWars Oyunu Gelmiştir !

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Bu sunucunun yetkilisinin acilen açtığımız 2 adet destek ticketini okuması ve derhal müdahele etmesi lazım ! Rehblerine ve küstahlığına bakarmısınız ...

Adamlar vip ile spawner kırılıyor yazmış kırdık gelmedi dediler ki netherde kırılmıyor! Fakat hiçbiryerde ne satın alma ekranı ne de oyun içinde netherde kırılmaz diye bilgi yok ! Bunu rehberlerine ilettim verdiği cevap ! Sırf spawner kırabilmek için 30 tl verdik umarım ilgilenilir!

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba;
Sunucunuza girecektim fakat premium hesabımın ismiyle biri kaydolmuş lütfen hesabı silin ismi Ugur_Burak

evet görüldüğü gibi resimlerden benim hesabım olduğu anlaşılıyor.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bir an sunucunun adini pixelcandy sanip firladim bir an noluyor lan! Dedim :D

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi