Mc.CastieLNetwork.Com Türkiyenin En Yenilikçi Serveri 1 Yılı Aşkındır Açık.

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

SLOT : 300

★ SKYBLOCK 100 SLOT - 6 GB RAM

★ FACTİON 30 SLOT - 2 GB RAM

★ EGGWARS 20 SLOT - 2 GB RAM

Sunucu Sürümleri 1.7 X | 1.8 X

★ IP ADRESİ : Mc.CastieLNetWork.Com

★ IP ADRESİ : Play.CastieLCraft.Com

Sunucularımız: SKYBLOCK - SKYBLOCK 2 - FACTİON - EGGWARS

TAM 1 SENEDİR AKTİF

TS3 : Ts3.CastieLNetwork.com
Website:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

★ Twenor | KURUCU |
★ DuskHD | Admin |

★ BLouGe | Admin |

★ BatuGaminGRG , AYARSIZ , GaniGP | Moderator |

+100 ѕℓσт +б ɢв яαм ѕσяυηѕυz αcιкѕιz вυɢѕυz.
ѕυɴυcυdα вυlυɴαɴ тüм нerѕey вιlɢιde yαzмαĸтαdır.
ѕтαɴdαrт αdα
З ĸere αdαɴιzι ѕιғιrlαмα нαĸĸι
★ ѕĸylord | ѕĸyĸιɴɢ | cɢpro | zeυѕ | eмeĸlι

★ ĸöylü тιcαreтι / нedιye ѕιѕтeмι / coιɴ ѕιѕтeмι
★ peт ѕιѕтeмι / ĸelιмe oyυɴυ / yeɴι ѕαɴdıĸlαr
★ cc / cɢ ѕαɴdıĸlαrı
★ ĸırıĸтαş ĸαzαrĸeɴ coιɴ ve мαdeɴ çıĸмα şαɴѕı
★ ĸırıĸтαş ĸαzıɴcα eɴvαɴтere ɢelιr ve 2 şer тαɴe ɢelιr.
★ düz тαş ѕιѕтeмι / şαɴѕ ĸυтυѕυ / мαdeɴcι ѕαɴdığı / odυɴcυ ѕαɴdığı
★ yeɴι preғιхler
★ cαѕтιel ĸαğıdı / ѕp αɴαнтαrı ve dαнα ɴeler ɴeler вυ ѕυɴυcυdα. нepιɴιzι вeĸlerιz

★ +30 ѕℓσт +3 ɢв яαм ѕσяυηѕυz αcιкѕιz вυɢѕυz.

★ѕυɴυcυdα вυlυɴαɴ тüм нerѕey вιlɢιde yαzмαĸтαdır.

вoѕѕ ѕιѕтeмι
★ ĸöylü тιcαreтι / нedιye ѕιѕтeмι / coιɴ ѕιѕтeмι
★ oyυɴcυ / тecrüвelι / υzмαɴ / υѕтα / υѕтαd / ѕoylυ / αѕιl / ĸαнrαмαɴ / ĸrαl / eғѕαɴevι rüтвelerι
★ cc / cɢ ѕαɴdıĸlαrı
★ lαpιѕ ĸαzαrαĸ oɴlαrcα нedιye ĸαzαɴмα ѕαɴѕι
★ yeɴι preғιхler
★ ĸeмιĸ pαrcαlαrı / cɴw
ve dαнα ɴeler ɴeler вυ ѕυɴυcυdα. нepιɴιzι вeĸlerιz.

Spawn Ve Lobi Haritası

Son düzenleme:

Rüzgarninja

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sıradan, bir farkı olmayan sunucu.Bazı yerlerde emek verilmiş bazılarında ise verilmemiş.Örnek olarak hammadde ve lapiz alanı.
10/3.5 Başarılar.

kurucuoktay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 5 Aydır Bu Serverde Oynuyorum. Şuana Kadar Server İle Alakalı Bir Problem Yaşamadım. Hatta Oynadığım Ve Gördüğüm En Gelişmiş " Minecraft SkyBlock "
Sunucusudur. Serverin Hergün Gitgide Oyuncu Sayısı Artmaktadır. Serverin Adminleri,Rehberleri,Modları Hepsi Düşünemeyeceğiniz Kadar Adaletli Ve Saygılı.
-ccтr reнвer c418
< Castiel Craft Ailesi >

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sıradan, bir farkı olmayan sunucu.Bazı yerlerde emek verilmiş bazılarında ise verilmemiş.Örnek olarak hammadde ve lapiz alanı.
10/3.5 Başarılar.
Elimizden Geleni Yapmaya Çalışıyoruz Kimse Kusursuz Değildir Yakında Yeni Bir Sezona Geçip Tüm Mapları Değiştiricez.

Yaklaşık 5 Aydır Bu Serverde Oynuyorum. Şuana Kadar Server İle Alakalı Bir Problem Yaşamadım. Hatta Oynadığım Ve Gördüğüm En Gelişmiş " Minecraft SkyBlock "
Sunucusudur. Serverin Hergün Gitgide Oyuncu Sayısı Artmaktadır. Serverin Adminleri,Rehberleri,Modları Hepsi Düşünemeyeceğiniz Kadar Adaletli Ve Saygılı.
-ccтr reнвer c418
< Castiel Craft Ailesi >
:D Teşekkürler

kurucuoktay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız Herşeyi Emeğinizle Yapıyorsunuz Ve Bu Yüzden Seviliyorsunuz.

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şuana Kadar En Sevdiğim Server Maplar Alıntı Değildir Serverin Özel Builderleri Var Siz Bu Mapları Alıp Kullanıyosunuz Sonra Bizim Diye Çıkıyorsunuz bence Süper Bir Server...

ᴾᴸᴬʸˑᶜᴬˁᵀᴵᴱᴸᶜᴿᴬᶠᵀˑᶜᴼᴹ eğleɴceɴιɴ тeĸ αdreѕι (:
Teşekkür Ederiz.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hammadde gibi başka warplarda bulunuyorsa onları düzeltin azda olsa ileri gidebilirsiniz yoksa öyle kalırsa yerinizde saymaya devam edersiniz başarılar dilerim.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıları doğrusu gerekirse hiç beğenmedim, faction spawnı hub spawnı gibi olmuş, yapılarda kötü yapılara özen gösteriniz

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk olarak merhaba sizin sunucunuz,

Yenilikçi bir sunucu değil yenilikçi lafını yanlış anlamışsınız o zaman bizde sunucu açalım gereksiz gerekli her türlü plugini ekliyelim her hafta yeni özelikler gelir demişsiniz bunlar yenilikçilik ile alakasız şeyler yenilikçi türkiyede eşi benzeri olmayan veya 1 veya 1 kaç tane benzeri olan şeylerdir sen aynı yolda gidiyorsun her hafta her sunucunun kullana bileceği eklentileri ekliyerek kendine yenilikçi diyorsun ben bunu anlayamam yani benim için bu bir hüsran ama 1 yıl ayakta nasıl kaldınız aklım almıyor iyi günler. bu arada diğer kişilere katılıyorum maplar değişmeli. (BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM)

%98797456874564786549999788 Susturulma ihtamilim var :D bu mesajdan gereksiz diyecekler olucak çünkü.

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server reklamı nedense itici geldi kusura bakmayın uğramıyacağım serverlerden birisi.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminmisin Herşeyin Alıntı Olduğuna Ayrıca Alıntı Olunca noluyo Adamlar Emek Yapıp Paylaşmış Bizde Kullanıyoruz Ha öyle ha böyle benim mapları gördünmü daha önce ?
O kadar belli ki alıntı oldupu.Bir kere hiç kimse planlanmayan/eklenmeyecek şeyler için giriş yapmaz.