Sizin lapisinizi kullanmıyorum zaten bakmıyorsunuz sunucuya herhaldeBize ait olan Lapis haritasını kullanmayı bırakın ve lütfen artık kendi emekleriniz doğrultusunda ayakta durmayı öğrenin.
Artık kullanmıyorsun, diğer harita noktalarını ziyaret ettiğimde size ait hiçbir yapı görmedim. Kapanmış ya da aktif olarak işleyen diğer sunuculardan alıntılar yaparak bir yerlere geleceğini sanıyorsan yanılıyorsun.Sizin lapisinizi kullanmıyorum zaten bakmıyorsunuz sunucuya herhalde
bu kadar kör olma![]()
neyse çok konuştun konumda seni istemiyorum.Artık kullanmıyorsun, diğer harita noktalarını ziyaret ettiğimde size ait hiçbir yapı görmedim. Kapanmış ya da aktif olarak işleyen diğer sunuculardan alıntılar yaparak bir yerlere geleceğini sanıyorsan yanılıyorsun.
Senin gibi boş insanlar neden var anlamıyorum ah ahhh..Sunucuda emek yok çalıntı maplarla nereye kadar gelebilceginizi düşünüyorsunuz sunucuda 50 aktif varsa neden 10 kişi konuşuyor bari insanları kandırmayın para kazanmaya dayalı bir sunucu olmuş vakit kaybı
dediklerinin hiçbiri doğru değil sadece "iftira".Yazık 2 3 spam attığımız için banlayan seni gariban Birde tekrar yasaklanmamak için özel üye alarak kendini güvence altına almaya çalışmış bence sen yenilik getirmeden önce kendine bir builder bul bro alıntı plugin paketleri ile sağdan soldan bulduğun diyelim hadi şuna map'lerden bahsetmeyeceğim bile herneyse zaman kaybı para üzerine kurulmuş bir sunucu ha bu arada oynayacak arkadaşlar dikkat kız kardeşiniz varsa bu kurucu arkadaş sesini duymasın abaza herif yüz vermeyince emeğinizi hiçe sayıp çok rahat bir şekilde banlayabiliyor kız gördümü aklı ayali duruyor yazık acıyorum sana dostum yazık ki bu kadar online çekebiliyorsun iyi ki gerçek yüzünü görmüşüz ergen xD