kardeşim ben sana hiç site çökerttim, başkalarına adımı verdim, kod bilmiyorum ve web sayfası veya program düşmanıyım diye bir şey dedimmi? Ha hackerlik senin dediğin gibi illa bi hesap çalma ve ya site çökertmekten ibaret değil bu konuda katılıyorum ama sen c++ veya javascript dili ile program yazdınmı veya yazmaya çalıştınmı? mesela benim yarım kalmış bir projem var ama bunu kimseye söyleyemem diğer hacker arkadaşlar çarpabilir :sırıtmak: ha bide ben kimsenin pc'sinde virüs olsun istemem ben tek başıma deneye deneye nasıl ne niçin kullanılır tek öğrendim bilmediğim şeylerde %100 vardır yok demiyorum. Ha bide dediğin gibi netstat -n yi ilk kez senden öğrendim. site çökertcek olsam cmd kullanırım programa gerek yok!! DDos kodlarının bazılarını biliyorum belki bu özellikler beni tam hacker değilde hacker olma yolunda yapabilir belki yapmaz ama ben kendi çapımda bir hackerim. Benim projemin yarıda kalma sebebim abimin leptobumu 2 kez yere çarpmasından ve beni tamir etmeye çalışırken görüp 3 kez daha çarpmasından dolayı yapamadım. bilgisayarımın gözlerimin önünde parçalanması beni ******* fikrine kadar sürüklemişti. Çünkü yazdığım birden fazla kod, editlediğim 50 den fazla cs ve minecraft plugini, yaptığım maplar(cs ve minecraft) zar zor topladığım cs ve minecraft mod ve pluginleri bunların hepsinin yok olması beni bitirmişti.
Ha bide ben birinin şifresini patlatacak olsam msn adresinin ilk 3 harfini görmem yeter gerisini tahminim ile bulabilirim. ama benim aklımdan geçen bu değil. Ben lamer de değilim birine kin tutucak olsam ne bundan haberi olur nede onun tüm hesapları elinde olur. Kardeşim benim bunu yazmamda sana karşı bir sinirim yok sende insansın bende sonuçta kin tutmak gerçekten saçma ama lütfen beni yanlış anlama.
:sırıtmak:
Kardeşim hacker olmak site veya şifre patlatmaktan ibaret değildir.
ve sana gelelim.
evet 1.5.2 de çalışıyor ve fazladan plugine gerek yok permission istiyor ama onu kaparım sıkıntı değil. dolayısıyla leptobum parçalanmasından dolayı hepsi gitti ama 2 dkka da indirip editleyim mediafireye atarım birde mesajlar (oturdun,kalktın vs ) nasıl ve ne renk olsun söylersen sevinirim ona göre editlerim. :sırıtmak:
birde yan yana en fazla kaç koltuk koyulsun?(tavsiyem 900 :sırıtmak
hatta hemen sıralayayım:
Tabela olmadan otursunmu? : Evet/Hayır
Yan yana en fazla kaçtane koyulsun? : 1/ 10000 arası
Eğilmeden otursunmu? : Evet/Hayır
En fazla kaç blok öteden otursun? : 1/10000 arası
hemen ayak üstü hazırladım atıyorum 2 tane biri olmazsa diğerini kullan :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372099863,1372098760][/DOUBLEPOST]alın herkes kullanabilir.