Öncelikle herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar. Şu 3 haftalık(!) minecraft server serüvenimde birçok server gezdim ve tecrübe edindim. Şunu rahatlıkla belirtebilirim ki bir serveri oynanılabilir kılan en önemli husus yönetimdir-benim nezdimde-.Servere başlayalı henüz 1 saat olmasına rağmen yönetimin ne kadar kaliteli, işinin ehli insanlar olduğunu bana kanıtlayan ve beni etkileyen CerceveliOyuncu beyefendi/hanımefendi çok teşekkür etmek ve bu yorumumu ona ithaf etmek istiyorum.Aslında servere giriş amacım etrafı biraz gezip sistemleri öğrenmek içindi. Ancak gece saat 2:30 da girmeme rağmen bir yöneticinin aktif olması, eksikler için uğraşması,yeni başlayan bir oyuncuya gayet detaylı bir şekilde sistemleri,vizyon ve misyonlarını anlatması gerçekten de taktire şayan. Uzun süreli bir minecraft server geçmişim olmadığı için sistemler hakkında bir yorum yapma haddini kendim de bulamasam da gerçekten de çoğu yerde olmayan sistemler mevcut-inanmayan girer bakar

-.Uzun lafın kısası geleceğinin çok parlak olduğu bir server olduğunu kesin.Böyle kaliteli işlerin yalnız bırakılmaması gerekir
Yönetim ekibi ve bu kaliteli insanları bir araya getirip bizlere böyle bir server ortaya çıkartan Elzem beyefendi/hanımefendi teşekkür ediyorum.Saygılarımla Suanche.
NOT: Robocop'a çok alındım(!) CerceveliOyuncu'ya kalp atıp bana atmaması

(