[ Mc.EnderOyuncu.Com ] - [1.8-1.17] - 0 LAG GARANTİSİ - 192GB - SAYFALI ENVATER - KANATLAR - HER GUN EVENT - UOPSKYBLOK - EMEKSKYBLOCK - +1800 REKOR!!

SkyBlock oynamaktan zevk alan eğitim grubu?

• Anaokulu

• İlkokul

• Ortaokul

• Lise

• Üniversite

• +20 Yaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Geik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
6
İlgisiz yetkililer demişsin ama oyuncu sayısına göre benim gördüğüm kadarıyla en ilgili sunucu.
Başarılar dilerim.

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Gayet mükemmel bir sunucu bence elinize sağlık.Öneririm.

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmi UltraOpSkyblock ama adafly'ı vote ile :D Üstüne vote için seçtikleri sitenin sertifikası hatalı. Kaspersky siteye girerken hata veriyor. Madem bir iş yapıyorsunuz bari düzgün yapın!

LevdudeBT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
8
İsmi UltraOpSkyblock ama adafly'ı vote ile :D Üstüne vote için seçtikleri sitenin sertifikası hatalı. Kaspersky siteye girerken hata veriyor. Madem bir iş yapıyorsunuz bari düzgün yapın!
Öncelikle merhabalar, sunucuya ilk defa giriş yaptıysanız /adafly komudunu kullanabilmek için sadece 1 kereliğe mahsus vote vermeniz gerekmektedir. Siteye girerken hiçbir türlü hata alınmamaktadır. 2019 yılından beri hizmet veren Ender Oyuncu eleştirilere açıktır. Lakin eleştirmeden önce sırf yorum yapmak için yapmayın. Önce düzgün bir şekilde sunucuyu inceleyin. İyi forumlar diliyorum.