[ MC.ENDEROYUNCU.COM ] - [1.8-1.17.2] - 0 Lag Garantisi - 192GB - GELİŞMİŞ EDİT - DENGELI EKONOMİ - ÇANTA - METiN TAŞI - KLAN SPONSORU - TR 1. NUMARA

Ender Oyuncu

MC.ENDEROYUNCU.COM
En iyi cevaplar
3
Sunucu IP Adresi
MC.ENDEROYUNCU.COM
Oyun Sürümü
1.8-1.16
Sunucu Slotu
1000
Sunucu Türü
Gelişmiş Faction

KULLANILABİLİR İP ADRESLERİ:
PLAY.ENDEROYUNCU.COM
MC.ENDEROYUNCU.COM
OYNA.ENDEROYUNCU.COM

1801.png

Ender_Yeni_Banner_copy (1).jpg

ender-oyuncu-minecraft-sunucu.png
[
mcbanner.png

Son düzenleme:

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
İlk denemeniz faction hakkında yetersiz bilgiye sahip olmanızdan dolayı malesef ki başarısız olmuştu fakat bu sefer daha iyi hazırlanmış gibisiniz umarım başarılı olursunuz. Bol şans !

Ender Oyuncu

MC.ENDEROYUNCU.COM
En iyi cevaplar
3
İlk denemeniz faction hakkında yetersiz bilgiye sahip olmanızdan dolayı malesef ki başarısız olmuştu fakat bu sefer daha iyi hazırlanmış gibisiniz umarım başarılı olursunuz. Bol şans !
Evet, çok haklısınız Faction'u survival gibi bir oyun sanıp ilk açılışı yapmıştık, Bu sefer çok iyi hazırlandık, Uzun zamandır uğraşıyoruz. Umarım beklediğimiz gibi olur.

AdanalıykHayırdır

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, bu servere girmeyeli baya zaman oldu. şimdi girdiğimde hesabımın şifresini unuttum. giremiyorum :) hesapta hiç oynamadım zaten şimdi faction için girecektim. yardımcı olabilir misiniz ?

Ender Oyuncu

MC.ENDEROYUNCU.COM
En iyi cevaplar
3
Merhaba, bu servere girmeyeli baya zaman oldu. şimdi girdiğimde hesabımın şifresini unuttum. giremiyorum :) hesapta hiç oynamadım zaten şimdi faction için girecektim. yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar hesabı geri almanın şartları şunlardır.

- Hesabın premium'u sizde ise.
- Hesaba 365 günden fazla girilmemişse.
- Hesabın maili bulunmadığı halde 150 günden fazla girilmemişse.

Hesabın giriş kayıtları silinir.

EUGOP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
güzel bir şey gibi görünüyor aklımda kalan tek soru 192 gb rami nerden buldunuz aylık ne kadar veriyonuz karlı çıkıyor musunuz