efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sis atma diyeni bulma sevinciyle koşarken kulaklığın kablosuna takılıp mouse'un üstüne düşmemek için klavye'ye atlamakİfşa olmak
cries*
*die
Sis atma diyeni bulma sevinciyle koşarken kulaklığın kablosuna takılıp mouse'un üstüne düşmemek için klavye'ye atlamakİfşa olmak
cries*
Klavye'm gaming olduğu için fanı var fanı bir yerime girmesin diye atlarken havada parende atıp Selfie çektim ve "Ölme qkQeyfisi" diye paylaştım.Ama o zaman ortaya ''sfujhsadrgqejkguneqptvkqohjmowatuhjgmworpuıhjmqwr3'' diye bi yazı çıkması lazımdı![]()
ts sunucumuzda dersinSis bombası varmı
Çünkü biri attığında ''sis atma'' demek istiyorum![]()
kodları paylaşmayı düşünüyormusunuz?ts sunucumuzda dersin
Sis bombası şuanlık yok ama eklenebilir[DOUBLEPOST=1435124121,1435124087][/DOUBLEPOST]
Hayır , paralı satmayı bile şuanlık düşünmüyorum. Ama kesinlikle kodlar paylaşılmayacak.kodları paylaşmayı düşünüyormusunuz?
30 tl karşılığı verebilirmisiniz? max 40-45 tl bütçem var.Hayır , paralı satmayı bile şuanlık düşünmüyorum. Ama kesinlikle kodlar paylaşılmayacak.
30 teleye bunu isteyeceğine git seçfire falan söyle bunun bugsuz halini yapsın eklenti olarak30 tl karşılığı verebilirmisiniz? max 40-45 tl bütçem var.
Piyasamı mahvetmek istiyorsan spigotmc.org u kapatabilirsin <330 teleye bunu isteyeceğine git seçfire falan söyle bunun bugsuz halini yapsın eklenti olarak
(Repüblücün piyasasını mahvetmek <3)
***SPOİLER***
Ahmet'le yakında Türkiye'yi sarsacak eklenti paketimiz geliyor. (Bunuda buraya bırakayım)
***SPOİLER***