MC.KONYACRAFT.COM < 1.8.8 (1.7-1.15.2) > SkyBlock EasyFaction PvP Survival EggWars HG/SG SkyWars Creative | 2015'ten Beri

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun 2015'den beri olduğu belli. Hatta 2016'dan kalma gibi bir web sitesi 2017'den kalma gibi konu tasarımı var. Bence biraz güncellemeye gitmelisiniz.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Sunucunun 2015'den beri olduğu belli. Hatta 2016'dan kalma gibi bir web sitesi 2017'den kalma gibi konu tasarımı var. Bence biraz güncellemeye gitmelisiniz.
Web sitesi içerik olarak fazlasıyla geliştirildi, geliştirilmeye devam ediyor. Tasarımı bilinçli olarak sade tutuluyor. Ben ikon, tasarım gibi şeylerin isim/marka ile eşleştiğini düşünüyorum. Uzun veya çok uzun vade haricinde değiştirilmesini uygun bulmuyorum.

Şuanda tüm sunucularda kapsamlı güncellemeler yapılıyor. Güncellemeler yayınlandıktan sonra konu tasarımı için çalışma yapacağım, tavsiye için teşekkürler.

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
Sunucularda yapılan büyük güncellemeler duyurulurken küçük değişiklikler arka planda kalabilmekteler. Değişim günlüğü sayesinde sunucularda yapılan tüm değişiklikleri takip edebilirsiniz.

Değişim Günlüğü:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yekbaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Keşke sunucuyu güncellerken hesap korumalarını vb güncelleseydiniz... Ah şimdi eren abi olaydı saatlerce tartışaydık :) Beni illa tanıyorsundur veya sunucuda denk gelmişsindir. Yaklaşık 3 yıldır oynuyorum sunucuda. Fakat 3 gün önce, Bilinmedik bir şekilde hesabıma erişemedim, şifremi unuttuma girdiğimde ise yanlış e posta hatası aldım. Biraz da hesap güvenliği adına mı çalışılsa ne :/

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
Keşke sunucuyu güncellerken hesap korumalarını vb güncelleseydiniz... Ah şimdi eren abi olaydı saatlerce tartışaydık :) Beni illa tanıyorsundur veya sunucuda denk gelmişsindir. Yaklaşık 3 yıldır oynuyorum sunucuda. Fakat 3 gün önce, Bilinmedik bir şekilde hesabıma erişemedim, şifremi unuttuma girdiğimde ise yanlış e posta hatası aldım. Biraz da hesap güvenliği adına mı çalışılsa ne :/
Zaten güvenlik güncellenmesi yayınlandı ?
Onaylı hesap sistemiyle onaylanan hesabın mail adresi kesinlikle değiştirilemez ve bu hesap sonsuza dek İkonia veri tabanında saklanır. Onaylı hesaplarda güvenlik seçenekleri aktif olur. Bu seçenekler arasında kredi kullanımını kilitleme, şifre değişimini kapatma ve hatta siteye giriş için mail onayı gereksinimi bulunmakta.
Bunun daha üstünde F2A sistemi bulunuyor ki bu sistemi borsalar kullanıyor.

Bunun daha üstünde bir hesap güvenliği çalışması mümkün değil. Daha yapıcı olmanızı tavsiye ediyorum.

Screenshot_1.png