MC.KONYACRAFT.COM < 1.8.8 (1.7-1.15.2) > SkyBlock EasyFaction PvP Survival EggWars HG/SG SkyWars Creative | 2015'ten Beri

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Hem Konu Hem Sunucu GÜzel Ama Sunucunun Oyuncuları Berbat.
Teşekkürler. Her alanda aykırı kişiler olabiliyor. Genel yapılanma süreci tamamlandıktan sonra Forum aktif olarak kullanıma açılıp Editör programını başlatacağız. Bu durumun çözüm olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm sunucularda genel temizlik uygulanmalı NOT:GENEL TEMİZLİK DERKEN OYUNCULARIN PUANLAMASINI YAPIP CEZA VERİP UYARMAK DEMEK İSTEDİM i(:

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, iyi forumlar.
Konu çok hoş görünüyor. Sunucuda öyledir umarım.
Sunucudaki oyuncuların tavırları çok önemlidir.
Burada, yetkililer devreye giriyor.
birçok kişi sunucunuzda küfür ediyor.
Lütfen rehberleriniz işlerini daha iyi yapsın.

Bir sunucunun en önemli kalitesi oyuncularıdır.

BAŞARILAR..

Son düzenleme:

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, iyi forumlar.

BAŞARILAR..
rehber yok (:

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu tarz utanacağınız konulara şu gülücüklerinizi nasıl atıyorsunuz bilmiyorum.
1.si Ben rehber olduğunu zaten görmedim. Rehber olduğunu düşünmüştüm
2.si Rehbersiz bir hub sunucu olması oldukça saçma.
3.sü Bukadar küfürlerin olması, sorumsuz bir oyuncusu olan sunucunun, rehber değil galiba bu yöneticiler etkiliyor.
4.sü Eleştirilere ve önerilere kapalı olduğunuz buradan anlıyorum.
BAŞARILAR demek sizlere yakışmıyor..
en iyisi İYİ ŞANSLAR..

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
3.sü Bukadar küfürlerin olması, sorumsuz bir oyuncusu olan sunucunun, rehber değil galiba bu yöneticiler etkiliyor.
en iyisi İYİ ŞANSLAR..
Neden böyle bir kaanete vardınız bilmiyorum evet bende biliyorum REHBER'siz bir hub sunucu çok ayakta duramaz.Oyuncular aynı bir boşalmış sığır gibi istediği haraketi yapıyor,ceza alıyor fakat 1-2 ay sonra oda 1 saat mute. Serverin gidişatı iyi değil.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, iyi forumlar.

BAŞARILAR..
en iyisi İYİ ŞANSLAR..
Merhaba, ilk olarak @ErenRyz 'nin Yönetim ile bir ilgisi yok. Bir oyuncu olarak yorum yapmış. Bir ürünün kalitesini kullanıcısı belirlemeyeceği gibi sunucunun kalitesini de asla belirlemez. Yalnızca etkisi olabilecek bir unsurdur. Herhangi bir yetkiliye sahip olmayan bir sunucu olamaz düşüncesi tamamen saçmalıktır. İnsan düşünen varlıktır. Yanlış düşünce hataya sebebiyet verir. İnsanların düşünceleri etkenler ile değişebilir. Rehber açığı fazlasıyla Forum ile kapatılacaktır. Çalışmalar devam ediyor. Forum aktif olarak kullanıma açıldığı zaman günlük kontroller ile tüm bildirimler değerlendirilip yaptırımlar uygulanarak uzun vadede Argo kullanımı en aza indirilecektir. Eleştiriler genellikle amacından sapan sözcüklerdir. İstek ve Öneriler mümkün olduğu kadar dikkate alınıp işlenmektedir. Hayatınızda başarılar dilerim.
Neden böyle bir kaanete vardınız bilmiyorum evet bende biliyorum REHBER'siz bir hub sunucu çok ayakta duramaz.Oyuncular aynı bir boşalmış sığır gibi istediği haraketi yapıyor,ceza alıyor fakat 1-2 ay sonra oda 1 saat mute. Serverin gidişatı iyi değil.
Susturma süreleri en ufak sebeplerde 1-2 saat civarında iken ağır argo kullanımı gibi durumlarda 6 saat 3 gün arasında belirlenmektedir. Forum aktif olarak kullanıma açılınca gün içerisinde bildirimlerin işleneceğini ve bildirim yapılması sebebiyle normalden daha uzun sürelerde işleneceğini düşünürsek Ikonia'nın gidişatının iyi olduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleme: