TeşekkürlerGüzel Server Başarılar :|
Ne gibi yenilikler?Server Güzel. Fakat Biraz Daha Yenilik Eklenirse Tadindan Yenmez. Puanim 7/10...
Ne gibi yenilikler ?Server Güzel. Fakat Biraz Daha Yenilik Eklenirse Tadindan Yenmez. Puanim 7/10...
Hocam o kadar övdünüz 4 puanı nereden kırdınızSunucu genel sunuculardan biraz farklı olmuş. Emek verildiği kesin. Yaşlarınız muhtemelen 15-17 arasındadır, bir amaç belirlemişsiniz ve bu amaç doğrultusunda ilerliyorsunuz. Yapılar hoş sayılabilecek derecede, eklentiler de düzenli. Başarılar. 6/10
Bu benim övmem değil, beğenmem. 4 Puanı sırasıyla Içerik, Vizyon, Özgünlük ve Mükemmeliyetten kırdımHocam o kadar övdünüz 4 puanı nereden kırdınız![]()
Minigames acabilirsiniz. Oyunlariniza baska serverlerde olmayan ozellikler ekleyebilirsiniz..Ne gibi yenilikler?
Kardeşim malasef Türkiye'de yaşıyoruz. Ne zaman güzel bir şey beğenilse sevilse hemen ardından başkası aynısını yapmak için özeniyor.Minigames acabilirsiniz. Oyunlariniza baska serverlerde olmayan ozellikler ekleyebilirsiniz..
Bu bir engel değil..Hatamızı çözelim
Kardeşim malasef Türkiye'de yaşıyoruz. Ne zaman güzel bir şey beğenilse sevilse hemen ardından başkası aynısını yapmak için özeniyor.
Size çok katılıyorum hocam. Sahibi 15 yaşında bir çocuk. Pluginler warez. Söylenecek daha çok şey var ama. Yazık.Sunucu Güzel , Her ne kadar yetkilileri iyi birisi olmaksızın. iyi oyunlar
Yaşla ne alakası var bunun? Hem yöneticiler 15 yaşından büyüklerSize çok katılıyorum hocam. Sahibi 15 yaşında bir çocuk. Pluginler warez. Söylenecek daha çok şey var ama. Yazık.