MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Banlıyken yan hesap açmak yasak değil berkay uslu kendi dedi gel başka hesapla oyna diye sonra yan çardan ban yemişiz
daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Hesabına tanımlı toplamda 5 hesap bulunuyor. Aşağıdaki spoylerda detaylıca belirttim. Bir dahaki sefere destek bölümümüzü kullan.

TahaIsCoding: 12 saat önce çevrimiçiymiş.
ShadowDagger: 14 saat önce çevrimiçiydi. Yeni bir hesabın olarak görünüyor.
Kmherino: 1 gün önce çevrimiçiymiş. Sohbeti kullanabilmek için Tecrübeli rütbesine yükselmiş, sonrasında Rehber tarafından susturulmuş.
SkillerZ: Hile kullanımı nedeniyle 7 gün önce kalıcı olarak yasaklanmış.
HuzuniVIP: 5 gün 8 saat önce SkillerZ'in çoklu hesabı olarak yasaklamışım.

heyhex

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki “lag’a” küfür ettiğim için sınırsız ban yediö. Ya yaşınız çok küçük ya da mantıklı hareket edemeyen bireylersiniz. Sunucunuzda lag var, sinirden ne diyeceğimi şaşırıyorum sunucuya hakaretten süresiz ban atıyorsunuz. Bravo.

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Farkındaysan SKillerZ den ban yeyince açmışım HuzuniVIPı oda ban yeyince onları açtım
Şu anda da çoklu hesap kuralını ihlal etmektesin. Daha önce seni birçok kez yasakladık, kurallara halen uymamaya devam etmenden ve gerçekleştirdiğin saldırılardan ötürü yasaklı durumdasın.

Sunucudaki “lag’a” küfür ettiğim için sınırsız ban yediö. Ya yaşınız çok küçük ya da mantıklı hareket edemeyen bireylersiniz. Sunucunuzda lag var, sinirden ne diyeceğimi şaşırıyorum sunucuya hakaretten süresiz ban atıyorsunuz. Bravo.
Verilen emeğe ve oyuna karşı bir saygınız yoksa MuzCraft'ta da yeriniz yoktur. Rehberlerimiz bu izne sahip, doğru olanı yapıyorlar.