MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri önermiyorum . Sebepleriyle açıklicam işallah okursunuz ;
1 - Serverde açıklar var , item kopyalanabiliyor .
2 - Adamlar gelmiş hileler ile herkes şikayet ediyor , o orda vip satmaya çalışıyor .
3 - Adminin yaşının çok büyük olduğunu sanmıyorum , pluginlerle o kadar uğraşmamış .
4 - Admine dedim (adam hile idi) : ' herkes adamı şikayet ediyor , sen para işleriyle uğraşıyorsun ' diye . Direk ban attı .
Benden bu kadar , inanmazsanız kopyaladığım itemleri gösteririm :)
[DOUBLEPOST=1420232030,1420229165][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:

Ceyhun077

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeşim helal olsun sv tam istediğim gibi olmuş ama silahlar fazla pahalı olmuş onları biraz fiyatını indirirsen iyi olur :)

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cekmiş Oldugunuz Video da Ölmüş Oldugunuzu Ve Bunun Bugdan Oldugunu Düşünüyorsunuz o Karşınızdaki Herif Size Vurdugunda Combatlog plugini Devreye Giriyor Savaş Bitmeden Sunucudan Cıkarsanız Otomatik Ölüyorsunuz Ve Ben Daha Dogrusu Biz buna Bug Degilde PvP Koruması Diyoruz...
Savunma ? Çoğu serverde vs'de komut yazma kapalı . İşten anlamadığını söylemek çokmu zor ?! İnsaf .

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cekmiş Oldugunuz Video da Ölmüş Oldugunuzu Ve Bunun Bugdan Oldugunu Düşünüyorsunuz o Karşınızdaki Herif Size Vurdugunda Combatlog plugini Devreye Giriyor Savaş Bitmeden Sunucudan Cıkarsanız Otomatik Ölüyorsunuz Ve Ben Daha Dogrusu Biz buna Bug Degilde PvP Koruması Diyoruz...
Sizin PvP korumaniz itemmi veriyo savaştan çıkanlara ahahah

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahah :) Banladı .. Şimdi serverdeki herkes öğrendi bug'un nasıl yapıldığını . Sana Kolay Gelsin diyorum ben .