MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aga sen tekirdağ çorluda oturmuyor musun veya hiç bulunmadın mı ? yoksa ben mi yanlış biliyorum öylese dm den yazarmısın ..

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır sunucuda oynuyorum, bugün ilk defa çöktüğünü gördüm.
Bazı eklentilerim sunucuya olduğundan çok fazla bağlantı sağlandığında veritabanına olan bağlantılarını kesiyor ve sunucunun düşmesine neden oluyor. Nitrado'nun böyle bir kısıtlaması olduğunu düşünüyorum fakat pek emin değilim. GGServers.com'dan aldığım veritabanını hizmetime dahil ettiklerinde bu sorunu gidereceğim. Bunun için üzgünüm.

Siteniz çok hoş, sunucunuzu en kısa sürede gezmeye geleceğim. :)
Teşekkür ederim, keyifle oyna :ecehver:

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Ne KingNW Çöktü mü ? Nasıll Yılların Serveri WoW @ArifErdoganK Bir oyuna bu kadar Şaşırmamıştım ...
Tam olarak bir çökme olmadı aslında <_< Nitrado'dan aldığımız veritabanında sunucuya gelen çok fazla bağlantılar nedeniyle bir düşüş yaşandı. AuthMe eklentisi ise daha fazla sorunların ortaya çıkmaması için sunucuyu durdurdu. Saldırı yapan arkadaşımız bu sorun ile bizi aydınlattığı için bir teşekkürümü bekliyor. Kendisini gönülden tebrik ederim. :tehdit:

Adsız.png

[automerge]1525887437[/automerge]
Saldırılar engellendi. Artık sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta Yazdığı Kadar Var gerçekten KingNW Gerçekten Kral bir sunucu İnşallah ileride daha iyi yollara gelirsiniz ki öyle görünüyor Başarılar..