MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Tasarımlar baya iyi olmuş, kim yaptıysa ellerine sağlık başarılarınızın devamını dilerim o tasarımcı da kimse işini baya iyi yapmış :D
Yönetim ekibinin ilgili olması dikkat çeken bir özellik. Artık sunucularda işini bu kadar önemseyerek yapan yetkililere rastlamamak üzücü. Ama sunucunuz bu eksiği çok iyi şekilde kapatmış. Üstelik diğer oyuncular arasındaki yardımlaşma da çok hoşuma gitti :D Gelecek nesillerden umudumu kesmiyorum :D
Çok başarılı bir sunucu. Başarılarınızın devamını dilerim.
İlgili ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.

_Venom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımını gördüğüm anda dedim ben bu sunucuya bakmalıyım. Elinize sağlık çok iyi bir tasarım olmuş. Bahsettiğiniz yeni özellikler bile insanları çekmeye yeter de artar :)

ArifErdoganK

En iyi cevaplar
0
Konu tasarımını gördüğüm anda dedim ben bu sunucuya bakmalıyım. Elinize sağlık çok iyi bir tasarım olmuş. Bahsettiğiniz yeni özellikler bile insanları çekmeye yeter de artar :)
Teşekkür ederiz, sunucu hazırlıkları sona erdiğinde burada olmayı unutmayın :)

Ercuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MuzCraft oynadığım harika sunuculardan birisidir ve herkese tavsiyemdir. Faction ve bir türlü açamadığınız Skyblock sunucusunda başarılarınızın devamını dilerim.

ArifErdoganK

En iyi cevaplar
0
MuzCraft oynadığım harika sunuculardan birisidir ve herkese tavsiyemdir. Faction ve bir türlü açamadığınız Skyblock sunucusunda başarılarınızın devamını dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Skyblock sunucusunun kalan esksiklerini gidermek için elimden geldiğince çalışmaktayım, aktif edeceğimizden emin olabilirsiniz :lol:

EmeraldNetworkTK

yeee boiiii
En iyi cevaplar
0
Eski Oyuncularından biri olarak Sunucuyu Tavsiye Ederim , En Ufak Ayrıntısına Kadar özenle yapılmış eklentiler vesayire olsun Katılmanızı Öneririm :şapka: