mc.powersource.pw | Emek Skyblock Aktif | Item & Mob Spawner | SürFLY | Taş Kağıt Makas & Yazı Tura | Minyon | Balıkçılık | Rulet | www.powersource.pw

PowerSource

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
mc.powersource.pw
Oyun Sürümü
1.8 - 1.16
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Emek Skyblock
(YENİ GÜNCELLEMELER : SÜRELİ FLY + RULET + DUEL 1VS1 + BANKA) Arkadaşlar Hepinize Merhabalar Sizlerinde Bildiği Üzere Sunucumuz Yarın Saat 16:00 Saatinde Açılacaktı Açılışda Discord Sunucumuzda Olacaktır Şimdiden Sizlere Keyifli Bir Oyun Deneyimi Sağlamaya Hazırız + Olarak Yakında Konu Tasarımı Değiştirilip Mapler Değişecektir Onları Yaptıktan Sonrada Gene Kesinti Yüzünden Bol Event Yapılacaktır + Sunucu Açıldığı Anda 10 Tane VIP Çekilişi Olacaktır Katılmak İstiyorsanız Discord Adresime Gelmeyi Unutmayınız Olsam Beklemem Şuana Kadar Yerimi Almış Olurdum Sizlerde Hızlıca Yerinizi Alın Ve Açılışı Bekleyin Şunuda Unutmayın Bizde VIP VIP+ MVIP MVIP+ Alsanız Bile Destek Hakkında Yardım Merkezimizden Daha Hızlı Yardım Merkezi Desteği Alamazsınız Sadece VIP Eşyaları Farklı Haberiniz Olsun + Sunucuda Asla Ama Asla Küfür Yasaktır Tespit Edildiği Anda Cezaya Çarptırılırsınız Rehberlerimizde Yazım Kurallarına Uymadığı Görülürse Yetkisi Alınır Sizlerde Sunucumuzda Oynamak İstiyorsanız mc.powersource.pw Adresinden Sunucumuza Girebilirsiniz Power Source Yönetim Ekibinden - Baturalp Saygılarımla... (ANKETE KATILMAYI UNUTMAYINIZ + OLARAK SUNUCUMUZA GETİRMEMİZ İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİKLERİ VE DEĞİŞMESİ GEREKEN ŞEYLERİ YORUMLAR KISIMINA YAZMAYI UNUTMAYINIZ HEPİNİZE İYİ OYUNLAR DİLERİM)
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
resim1.png
resim2.png
resim4skyblockvipadamız.png

Son düzenleme: