MC Satın Alma

AliGündüz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler ben mc de premium alcam da fakat paypal hesabım yok ve olsada zaten atm den para yatırılıyomuş paypa hariç başka ödeme seçenekleri nelerdir ?

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
paypal hesap aç bir şey olmaz
ya inninal yada paypal kredi kartı
inninali paypala bağlayıp alıyorsun
paypal da ise direk alıyorsun
atmler zorunlu değil git migrosdan yükle

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
git migrosa
kasaya git
paypal kart alacağım de
yanlışım yoksa 30 tl veriyorsun için de 25 kart ücreti 5
ekstradan malesef 75 yükliyeceksin (25-50-75-100 yükleniyor)
paypal sitesine girip hesap açıp kartı tanımlayacaksın

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
git migrosa
kasaya git
paypal kart alacağım de
yanlışım yoksa 30 tl veriyorsun için de 25 kart ücreti 5
ekstradan malesef 75 yükliyeceksin (25-50-75-100 yükleniyor)
paypal sitesine girip hesap açıp kartı tanımlayacaksın
Ve Migros her yüklemede 3 TL alıyor. PTT'den alın daha iyi.

canercambel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eger ki crack oynamaya diyorsan notch un twitter hesabinda aciklamasi var suan hesabin ismini hatirlamiyorum crack oynamak yasak degil fakat satib alip destek verirseniz sevinirim seklinde bir aciklamasi var nette arastir azcik bilgin olsun sonra konus

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hak yemek mi hangi konudan bahsediyosun cekilise katilmak hak yemek mi oluyo
Arkadaş aşırı tepki vermiş olabilir ama demiş olduğun şeyin konuyla alakası yok. Ayrıca crack oynayıp çekiliş beklemek senelerini alır ve milletin seni kekleme oranı fazla.

canercambel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş aşırı tepki vermiş olabilir ama demiş olduğun şeyin konuyla alakası yok. Ayrıca crack oynayıp çekiliş beklemek senelerini alır ve milletin seni kekleme oranı fazla.
Haklisin tabi de yani alacaksan ve 18 yasin altindaysan ailenin kredi kartini kullanmalisin en azindan ne yaptigini bilsinler o arkadas hak yemek ne oldugunu bilse boyle konusmazdi benim minecraft dahil her oyunu orijinal acikcasi fazlada oyun oynamiyorum. steam hesabindan satin aliyorum şahsen kullanici adim canercambel merak ederseniz bakabilirsiniz

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Migrosatan oluyorsa iyi fakat şunu bana detaylı anlatabilecek var mı ?
Çok detaya gerek yok aslında gerekenleri anlatmak yeterli olacaktır, göründüğü kadar basit bir şey;
Migros'a git,
Kart için yanına TC Kimlik, telefon numaranı falan yaz.
Karta yükleyeceğin miktara göre paranı al. MC en fazla 60TL olması lazım. Ek bozuk para falanda al n'olur n'olmaz.
Kasiyerlere sor ininal kartından. Senden bilgilerini isteyecek TC Kimlik falan. e-posta...
İşlerin bitince eve dönüp ininal online işlem için kaydını yap. Kaydolurken verdiğin telefon numaranla kaydol. Telefonunla onaylatma işlemleri vs. Olacak işin bitecek.
Minecraft'ı da alırken kredi kartı > MasterCard şeklinde git. Kart numaran güvenlik kodunu yaz işin bitmiş oluyor.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Haklisin tabi de yani alacaksan ve 18 yasin altindaysan ailenin kredi kartini kullanmalisin en azindan ne yaptigini bilsinler o arkadas hak yemek ne oldugunu bilse boyle konusmazdi benim minecraft dahil her oyunu orijinal acikcasi fazlada oyun oynamiyorum. Steam hesabindan satin aliyorum şahsen kullanici adim canercambel merak ederseniz bakabilirsiniz
Hak yemenin anlamamasıyla alakalı değil olay. Ben dahi arkadaşla aynı fikirde olan kişiler bu konuda oldukça kızgınız Türkiye'deki bu olgunun yüzünden. İster istemez insanlar, sizin gibi crack önerenlere/olanlara püskürebilir. Ayrıca seni sorgulamıyoruz crackmisin değil misin diye. Yardım isteyen arkadaşa dair bir mesaj atmayacaksan bence bu konu kapansın, uzatmanıza gerek yok. Alıp veremediğiniz varsa PM atarsınız.