Ve Migros her yüklemede 3 TL alıyor. PTT'den alın daha iyi.git migrosa
kasaya git
paypal kart alacağım de
yanlışım yoksa 30 tl veriyorsun için de 25 kart ücreti 5
ekstradan malesef 75 yükliyeceksin (25-50-75-100 yükleniyor)
paypal sitesine girip hesap açıp kartı tanımlayacaksın
Yoo, ben PTT'den 25 TL'ye aldım? 5 TL kart ücreti aldılar, içinde 19 TL geldi, 1 TL de ilk aldığım için aylık parası kesildi.Kartı alırken ödenen fiyat aynı ancak.
PTT hiç almüyor canum.E ilk alışta Migros'un ücreti de aynı. Yükleme miktarı+5 TL (kart da aylık 1 TL çekiyor). İlk alışta Migros 2 TL para almıyor yani (3 değil bu arada 2 alınıyor normalde).
Hak yemek mi hangi konudan bahsediyosun cekilise katilmak hak yemek mi oluyoHak yemekten bıkmadınız mı hâlâ?
Arkadaş aşırı tepki vermiş olabilir ama demiş olduğun şeyin konuyla alakası yok. Ayrıca crack oynayıp çekiliş beklemek senelerini alır ve milletin seni kekleme oranı fazla.Hak yemek mi hangi konudan bahsediyosun cekilise katilmak hak yemek mi oluyo
Alıyor, ben İninal kullanıcısıyım, her yüklemede benden 2 TL istiyorlar. PTT'de olay nasıl işliyor bilmiyorum.Dediğimi anlamadın sanırım. Migros da ekstra bir ücret almıyor demeye çalışıyorum sana ama bir türlü anlatamadım.
Haklisin tabi de yani alacaksan ve 18 yasin altindaysan ailenin kredi kartini kullanmalisin en azindan ne yaptigini bilsinler o arkadas hak yemek ne oldugunu bilse boyle konusmazdi benim minecraft dahil her oyunu orijinal acikcasi fazlada oyun oynamiyorum. steam hesabindan satin aliyorum şahsen kullanici adim canercambel merak ederseniz bakabilirsinizArkadaş aşırı tepki vermiş olabilir ama demiş olduğun şeyin konuyla alakası yok. Ayrıca crack oynayıp çekiliş beklemek senelerini alır ve milletin seni kekleme oranı fazla.
Çok detaya gerek yok aslında gerekenleri anlatmak yeterli olacaktır, göründüğü kadar basit bir şey;Migrosatan oluyorsa iyi fakat şunu bana detaylı anlatabilecek var mı ?
Hak yemenin anlamamasıyla alakalı değil olay. Ben dahi arkadaşla aynı fikirde olan kişiler bu konuda oldukça kızgınız Türkiye'deki bu olgunun yüzünden. İster istemez insanlar, sizin gibi crack önerenlere/olanlara püskürebilir. Ayrıca seni sorgulamıyoruz crackmisin değil misin diye. Yardım isteyen arkadaşa dair bir mesaj atmayacaksan bence bu konu kapansın, uzatmanıza gerek yok. Alıp veremediğiniz varsa PM atarsınız.Haklisin tabi de yani alacaksan ve 18 yasin altindaysan ailenin kredi kartini kullanmalisin en azindan ne yaptigini bilsinler o arkadas hak yemek ne oldugunu bilse boyle konusmazdi benim minecraft dahil her oyunu orijinal acikcasi fazlada oyun oynamiyorum. Steam hesabindan satin aliyorum şahsen kullanici adim canercambel merak ederseniz bakabilirsiniz