Mc skin searchtan Dante'nin skinini bulabilirseniz benle paylaşırmısınız (Devil may cry) [istek]

aytacsos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler başlıkta belirttiğim gibi Dante'nin skinini istiyorum mcskinsearchtan yani multiplayer olarak herkezin görmesini istiyorum bulabilirseniz lütfen paylaşın yani skinimi başkalarınında görmesini istiyorum şimdiden teşekkürler (mc skinsearch olmak zorunda değil) benim skinimi onlarda görsün yeter :gül:[DOUBLEPOST=1372247407,1372235841][/DOUBLEPOST]Güncel lütfen çok acil :(

eğer mcskinsearchata bulamzsanız eğer mcskinsearcha skin eklenebiliyorsa söleyin ve gösterirmisiniz

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DevilMayCrys Buyur Dante :)

Chellos22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
mc korsan olanlar kyari05 kullanabılırsınız :) Çok güzel :D

aytacsos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşkkürler beyler sizden bi isteğim daha olucak arkadşaım için prototype alex mercer skini de bulabilirseniz çok memnun olurum şimdiden saygılar ve teşekkürler[DOUBLEPOST=1372267974,1372267770][/DOUBLEPOST]Bu arada mcskinsearcha nasıl skin yükleyebiliriz bunuda anlatırsanız sevinirim

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşkkürler beyler sizden bi isteğim daha olucak arkadşaım için prototype alex mercer skini de bulabilirseniz çok memnun olurum şimdiden saygılar ve teşekkürler[DOUBLEPOST=1372267974,1372267770][/DOUBLEPOST]Bu arada mcskinsearcha nasıl skin yükleyebiliriz bunuda anlatırsanız sevinirim

Bey-ler ? Dante'yi ben buldum teşekkür bana AS:DAS:D Şaka yapıyorum tabii ki. Yardımımız dokunduysa ne mutlu fakat prototype oynamadığım için o şeyi bilmiyorum dolayısıyla bulamayacağım kusra bakma.

aytacsos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ö.d peki mcskinsearcha skin yüklenebiliyormu yüklenebiliyorsa anlatabilirmisin

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ö.d peki mcskinsearcha skin yüklenebiliyormu yüklenebiliyorsa anlatabilirmisin
Oraya skin yükleyemezsin. Orada premium olan kişilerin isimleri ve skinleri gözükür. Premiumsan otomatik olarak orada olursun zaten. Orada skinin gözükür. Ama skini indirebilirmisin bilmem.