MC skyblock Fly Engelleme

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamlar. Minecraft'ta Server yapıyorum acaba lobby de fly kapalı olup skyblock yani adalarında fly açmalarını nasıl sağlıyabilirim. yardım ederseniz sevinirim.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Multiverse-Core eklentisi ile gelen bir ayar sayesinde bu durumun önüne geçilebilir. Lobi ve skybloğun farklı dünyalarda olması durumunda, lobinin bulunduğu dünyadayken oyun içerisinden şu komutu girmeyi deneyebilirsiniz:
Kod:
/mvm set flight false
Bu komut, izin gerektireceğinden OP tarafından kullanılabilir. Bu ayar creative moddakileri etkilemez.

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Multiverse-Core eklentisi ile gelen bir ayar sayesinde bu durumun önüne geçilebilir. Lobi ve skybloğun farklı dünyalarda olması durumunda, lobinin bulunduğu dünyadayken oyun içerisinden şu komutu girmeyi deneyebilirsiniz:
Kod:
/mvm set flight false
Bu komut, izin gerektireceğinden OP tarafından kullanılabilir. Bu ayar creative moddakileri etkilemez.
MV Plugini evt var ama yaptığım halde. deop ama groupmanager de izni olan(örn: Essentials.fly gibi) kişiler lobi de kullanabiliyor :/ değişmedi yani

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
MV Plugini evt var ama yaptığım halde. deop ama groupmanager de izni olan(örn: Essentials.fly gibi) kişiler lobi de kullanabiliyor :/ değişmedi yani
Yıllardır sunucu işleriyle ilgilenmiyorum fakat hatırladığım kadarıyla dünyaya göre de izin ayarlayabilirsiniz.

Exqarr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile sağlayabilirsiniz. "Dunya" kısmını kendinize göre ayarlayın.

Kod:
command /fly:
    trigger:
        if world is "Dunya":
            set player's fly mode to false
            message "&8[&bServer&8] &6Adalarda uçma yasaktır&7!"