atakan1059788
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle Selamlar. Minecraft'ta Server yapıyorum acaba lobby de fly kapalı olup skyblock yani adalarında fly açmalarını nasıl sağlıyabilirim. yardım ederseniz sevinirim.
/mvm set flight false
MV Plugini evt var ama yaptığım halde. deop ama groupmanager de izni olan(örn: Essentials.fly gibi) kişiler lobi de kullanabiliyor :/ değişmedi yaniMultiverse-Core eklentisi ile gelen bir ayar sayesinde bu durumun önüne geçilebilir. Lobi ve skybloğun farklı dünyalarda olması durumunda, lobinin bulunduğu dünyadayken oyun içerisinden şu komutu girmeyi deneyebilirsiniz:
Bu komut, izin gerektireceğinden OP tarafından kullanılabilir. Bu ayar creative moddakileri etkilemez.Kod:/mvm set flight false
Yıllardır sunucu işleriyle ilgilenmiyorum fakat hatırladığım kadarıyla dünyaya göre de izin ayarlayabilirsiniz.MV Plugini evt var ama yaptığım halde. deop ama groupmanager de izni olan(örn: Essentials.fly gibi) kişiler lobi de kullanabiliyor :/ değişmedi yani
evt configine girdiğimde lobi dünyasın da fly ı kapatmak için yer var ve false durumunda. ama yinede deoplar açabiliyor :/Yıllardır sunucu işleriyle ilgilenmiyorum fakat hatırladığım kadarıyla dünyaya göre de izin ayarlayabilirsiniz.