MC.SKYBLOCK.TC > 32 GB Ram | Günün 5 saati event!

Cylex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Eşi benzeri görülmemiş opskyblock sunucusu" ve "Türkiyenin en kaliteli opskyblock sunucusu" ifadeleri sizcede baymadı mı? Klasik sistemler bulunuyor.İddialı bir sistem olsaydı keşke.Başarılar!

SkyBlockTC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Eşi benzeri görülmemiş opskyblock sunucusu" ve "Türkiyenin en kaliteli opskyblock sunucusu" ifadeleri sizcede baymadı mı? Klasik sistemler bulunuyor.İddialı bir sistem olsaydı keşke.Başarılar!
Keşke sunucuya girdikten sonra karar verseydiniz :(

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı bir özellik göremedim konu fazla iyi olmuş bazı yazıları okuyamadım geliştirebilirsiniz başarılar

SkyBlockTC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz açılmıştır! Saat 22:00'a kadar bekleyen herkese çok teşekkür ederiz.

Noobish

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı iyi ve cidden çoğu server'da olmayan pluginler kullanılmış. Ayrıca ada adlarının bilinmeyen ülkeler olmasını da sevdim (Örnek : Kiribati, Vanuatu, Zanzibar vs.)

MosDESH

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle türkiyenin en kalitelisi demişsin kötülemek için söylemiyorum yanından bile geçemezsin. Adalar güzeldi opskyblock olmasına rağmen warplar çok az. Sunucunu geliştirmek istiyorsan itemspawner plugunini almanı tavsiye ederim. :)

SkyBlockTC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle türkiyenin en kalitelisi demişsin kötülemek için söylemiyorum yanından bile geçemezsin. Adalar güzeldi opskyblock olmasına rağmen warplar çok az. Sunucunu geliştirmek istiyorsan itemspawner plugunini almanı tavsiye ederim. :)
Ben zaten paralı bir eklenti kullanıyorum. ItemSpawner buglu olduğu için kullanmıyorum. Ayrıca sunucu içerisinde Item Spawnerları da var.