||MC.SKYBLOCKTR.COM||Taş Kazınca Coin Sistemi||Kelime Oyunu||Alımlar Başlamıştır||Hardcore||

Thanagor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
5

|| Sunucu Adresi : Mc.SkyBlockTR.Com ||
||
Sunucu RAM : 4GB ||
||
Sunucu Sitesi : Yakinda ||
||
Sunucu Kapasitesi : 24 ||

GİRİŞTE 1 GOLEM SPAWNER HEDİYYEMİZ

|| Taş Skripti - Taş Kırınca 16 ve 8 Taş Düşürme Şansı ||
|| Oturma Plugini - Oturarak Parkta Sohbet Edin ! ||
|| Özel KutsalSünger - Özel Sünger Alanında Sünger Elde Et Ve Adana 50 Level Getir! ||
|| Aktif Ve Pasif Mob Alanı - Mobları Öldür Ve Para Kazan! ||
|| Oyuniçi Spawner Alabilme - Para Kas Ve Spawner Al! ||
|| VİP'lere Özel Spawner Alanı - Golem , Blaze , ZombiPigman Keserek Para Kazan! ||

|| Daha Bu Çok Az Bir Kısmı ! Hadi Gel Ve Kendi Gözlerinle Gör ||
|| SkyBlock Heyecanını Bizimle Yaşamaya Ne Dersin ||

|| Bu Arada Bi Şey Unuttuk ! Alımlar Ve Eventler ! ||
|| Reklamcı , Rehber Alımlarımız Vardır ! ||
|| Ve Size Bir Süpriz! - Sunucuda 1 Hafta İçinde En Çok Aktif Olan Oyuncumuza Admin Veriyoruz! ||

|| Eventlerimiz Ve Çekilişlerimiz De Var Tabi! ||
|| Her Cumartesi Bir Kişiye VİP Çekilişi . Çekiliş VİP'nin Süresi 1 Haftadır! ||
|| Eventlerimiz İse Her Gündür ||
|| Her Gün Envanter Eventi Vardır ||
|| Dev Event İse Her Salıdır ||

Shadersden Dolayı Tabelalar Siya Gözükmüş . Bu Sorundan Dolayı Özür Dileriz.

Son düzenleme:

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tanıtımınızı ve sunucuyu görünüşe göre beğendim fakat bazı şeyler bana abartılı geldi.
Gölem spawneri vermeniz, hergün event yapmanız, her hafta vip çekilişi yapmanız, en çok aktif olana admin vermeniz gibi :)

Thanagor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
5
Tanıtımınızı ve sunucuyu görünüşe göre beğendim fakat bazı şeyler bana abartılı geldi.
Gölem spawneri vermeniz, hergün event yapmanız, her hafta vip çekilişi yapmanız, en çok aktif olana admin vermeniz gibi :)
Ola bilir kardes. Yeni acılış için golem veriyorduk . Aslında serveri para kazanmak için değil , eğlence amaçlı açtık. Ama artık golem kampanyası bitti . Hergün event dediğimiz , her gün 1 diamond ve 5 demir gibi küçük şeyler veriyoruz. Her hafta VİP çekilişi oluyor evet orası doğru . Ama 1 hafta gidiyor VİP ve golem verilmiyor . Sadece /vip... özellikleri , fly ve feed komutu veriliyor o kadar . En çok aktif olana admin verdiğimiz de doğrudur. Ama kadromuz küçük ve büyük işler yapmaya çalışıyoruz ve ekibimizde 1 kişi daha olsa iyi olur diye düşündük. Artık admin alımları da bitti . Konuyu güncelleyeceğiz.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ola bilir kardes. Yeni acılış için golem veriyorduk . Aslında serveri para kazanmak için değil , eğlence amaçlı açtık. Ama artık golem kampanyası bitti . Hergün event dediğimiz , her gün 1 diamond ve 5 demir gibi küçük şeyler veriyoruz. Her hafta VİP çekilişi oluyor evet orası doğru . Ama 1 hafta gidiyor VİP ve golem verilmiyor . Sadece /vip... özellikleri , fly ve feed komutu veriliyor o kadar . En çok aktif olana admin verdiğimiz de doğrudur. Ama kadromuz küçük ve büyük işler yapmaya çalışıyoruz ve ekibimizde 1 kişi daha olsa iyi olur diye düşündük. Artık admin alımları da bitti . Konuyu güncelleyeceğiz.
Bu şekilde düşündüğünüze sevindim ancak, ileride eğlence işinden vazgeçip maddiyata önem vermeye başlarsanız sunucuyu sıfırlamak durumunda kalacaksınız ve bu sebeple büyük oyuncu kitlesi kaybedecekiniz diye düşünüyorum.​

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enver Abi Ben DeadPool3544 Server Kapalı Ne Zaman Açarsın ??

Sunucuda 1 Hafta İçinde En Çok Aktif Olan Oyuncumuza Admin Veriyoruz! En Cok Aktif Olan Benim Sunucuda Haftada Toplam Çevrimi İçi Saatim : Pazartesi : 3-4 Salı 30 Dakika Çarşamba 1- 1:30 Saat Perşembe 1- 1:30 Saat Cuma 30 Dakika ?? EE ??

GİRİŞTE 1 GOLEM SPAWNER HEDİYYEMİZ Ne Zaman Girsek Sınıf Arkadaşımla Ben Verdiğiniz Spawneri Hiç Görmedim Bu Kadar Da Olmaz Ama Sw Kapalı Aktif Değilsiniz Yeter Yaa....!